Hjem > Nyheder > Indhold

Hvor skal laboratoriegaskuden opstilles?

Nov 06, 2018

Installationsudstyr til laboratoriespændingsdæksel er det vigtigste, at dampdækslet er installeret så tæt som muligt på vinduet, så røret nemt kan udledes på ydersiden, jo kortere rør, desto bedre udstødningseffekt. Mange mennesker vil sædvanligvis placere ventilationsudstyret i hjørnet af væggen. Det er langt fra det eksperimentelle sted. Provinsen besidder andre eksperimentelle møbler. Nogle vigtige dokumenter og vigtige reagenser skal placeres nær testbænken. Eksperimenter kan påbegyndes til enhver tid. Faktisk er denne ide forkert. Uanset størrelsen af ventilationsudstyret skal det placeres tættest på testbænken.

Under normale omstændigheder skal ventilationsanlægget placeres tæt på prøvebænken, fordi hver gang giftig gas eller støv genereres fra prøvebænken, er det det hårdeste hit, der forurenes først og er alvorligt forurenet. Vi skal altid træffe forholdsregler for at forhindre problemer, før de sker. Selv om det store ventilationsudstyr indtager et stort område, er ventilationseffekten også meget god.

Ventilationsudstyr er forskelligt fra andet udstyr, der anvendes i laboratoriet. Uanset om det er en kran eller en sterilisator, kan den bruges så længe du kan tage et par trin. I bedste fald er det lidt besværligt. Men hvis du sætter ventilationsanlægget langt væk, når den giftige gas udledes under forsøget, kan ventilationsanlægget ikke omgående omdanne og cirkulere luften, så selv det bedste ventilationsudstyr vil ikke have stor effekt.

fume hood-03

Installationssikkerhed til laboratorieafdækning:

1. Vedtagelse af en enkeltudstødningsudstødningsstruktur til effektivt udledning af skadelige gasser.

2 strømlinet håndtag, der efterlader et mellemrum mellem håndtaget og glasset, fordi luftstrømmen på bordet drejes, det effektive indtag fra overfladen.

3, skal du sætte vinduets anti-drop-stifter, hvis ledningen af glasvinduet falder ved et uheld, hvor anti-drop-stiften vil fange for at forhindre folk i at skade.

4, glasruden er lavet af hærdet glas, selvom glasset ved et uheld kraschede eller eksploderede, er der ingen ulykker.

5. Ventilationshuller findes i den øverste del af dampdækslet. Selvom glasvinduet er lukket, kan det komme ind i luften for at undgå at generere mere negativt tryk.

6, dækslet er lavet af metal materiale, brandsikkert og ikke brændbart. Det indre hulrum er lavet af flammehæmmende eller ubrændbare materialer, såsom anti-dobbelt plade og rustfrit stålplade. Tæppet er lavet af massiv kerne, fysisk eller kemisk plade eller rustfrit stålplade for at forhindre syre og alkali, varme og flammehæmmende.

7. Den effektive højde på glasvinduet er 800 mm, det indre hulrum er 1200 mm, og bordets højde er 800 mm. Den er ergonomisk, nem at betjene og har et stort rum til sikkerhed.

8. Vanddysen og luftdysen betjener håndtaget eksternt ved kabinets periferi, hvilket er mere bekvemt og sikrere end direkte manuel betjening.

BOKA Labs high-end-tilpasning er en one-stop service platform, herunder grøn forskningsbyggeri planlægning og design, laboratorieoverordnet planlægning konsultation, laboratorium intern konstruktion engineering, laboratoriemøbler produkt tilpasning, laboratorieinstrument forbrugsvarer, laboratorie drift vedligeholdelse og eksperiment. Laboratory high-end tilpassede tjenester såsom rum flytning, laboratorium online mall høring, laboratorium offline erfaring bibliotek erfaring.