Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad skal man være opmærksom på under driften af laboratorieinstrumenter?

Jul 28, 2018

Før laboratoriet udfører videnskabelig forskning, vil der være meget forberedelsesarbejde. Eksempelvis skal laboratorieudstyr og udstyr være fuldt forberedt. Laboratorieopgaverne skal være simple tænkning, og de forskellige reagenser, testløsninger, instrumenter og testprocedurer, der kræves til testen, udføres. , forholdsregler, problemer i forbindelse med tidligere forsøg osv., vil være klare, klare, fri for mangel på tid, mindre selvtillid.

Hvis det er første gang at lave eksperimentet, er det nødvendigt at konsultere brødrene og søstrene i laboratoriet i tide for at undgå store laboratoriesikkerhedsulykker.

Ved udførelse af laboratoriearbejde: Følgende punkter skal noteres ~

Skynd ikke for at hælde lageropløsningen efter tilberedning. Det er bedst at vente, indtil dataene er beregnet og derefter dump det. I tilfælde af unormale data eller overdreven data kan du tjekke igen uden gentagen madlavning.

Uanset hvilken løsning du lægger eller den beholder du bruger, skal du skrive en etiket eller markere den med en markør for at undgå at få det forkert.

Nogle gange har den konfigurerede løsning passeret udløbsdatoen, men det vil ikke være for meget indflydelse, nogle gange vil det uundgåeligt være dovent. Dette er ikke en god vane. Nogle gange er det let at finde et stykke papir for at optage vægten, og så kan man ikke finde dette stykke. papir.

Efter den mikrobiologiske test kan mediet ikke kasseres med husholdningsaffald og skal steriliseres.

7.28.jpg

Efter at testen er gennemført, skal dataene behandles straks og sammenlignes med de tidligere testresultater. Hvis der er nogen forskel, skal årsagen straks identificeres og registreres, og derefter kontrolleres og sammenlignes senere. Sammendrag regelmæssigt testdata og resultater, find reglerne og lav et resumé.

Når du har brugt balancen, skal du ikke rengøre den med det samme, især nogle ætsende ting, skal du ikke rengøre det med det samme, ødelægge balancen i rummet alvorligt, åben døren, når vægten ikke lukkes let op.

Nu er der mange eksperimentelle data i computeren, det er bedst at sikkerhedskopiere efter en periode, for at undgå tab af data før computerfejl, tabet er tungt.

Tal ikke med kolleger, mens du laver eksperimenter. Især i tilfælde af konstant volumen eller titrering skal opmærksomheden koncentreres og ved et uheld passeres.

Særlig vægt på analysen, hvis der er et unormalt fænomen eller data, skal indholdet af den hurtige dialogboks, når instrumentet fejler, registreres, hvilket er meget nyttigt til analyse af problemet.

Det er nødvendigt at kende forbrugsvarer relateret til de anvendte laboratorieinstrumenter. De nødvendige præparater skal udarbejdes i forvejen og bør ikke opdages, efter at forbruget er opbrugt.

Før reagensen tilsættes, blandes den for at undgå den ujævn koncentration og afslutte forsøget.

Straks efter at pipettespidsen er suget, skal du fjerne den fra pipetten for at undgå et andet reagens, når pipetten anvendes. Når pipetten er opbrugt, skal den returneres til den maksimale doseringsposition for at forhindre fjederen i at miste sin elasticitet. Når du bruger en pistol, skal du forsigtigt absorbere væsken for ikke at komme ind i pistolen. Det er let at korrodere pistolen og let forurener de efterfølgende eksperimenter.

Gentagen frysning og optøning i køleskabet vil sløre skrivningen og kan fastgøres på ydersiden af ordet med scotch tape.

Det er bedst at ændre kun en eksperimentel tilstand ad gangen, ellers er det ikke klart, hvilken betinget ændring påvirker eksperimentelle resultater. Jeg synes, at det vigtigste ved at lave et forsøg er tålmodighed og omhyggelighed. Et andet punkt er at skamme sig over for at spørge.

Væskeprøven opbevares i rundbundet kolbe skal sikre, at prøven har en sikker og stabil placering. Nogle gange, hvis du ikke er forsigtig, skal du muligvis opgive og græde.

Flasken i køleskabet skal placeres i en standard, og etiketten skal være fastgjort (den kan ikke bruges med en markør, selv om det er et par dage, det kan falme) ellers kan ingen huske det for i lang tid er det nødvendigt at rydde op, hvis det er fejlagtigt vigtigt. Produktet er meget besværligt. Glasinstrumentet er faldet af, uanset hvor vigtigt det er, skal du ikke hente det med hånden.

Hver gang stoffet eller reagenset vejes, åbnes lægemiddelflasken, og låget skal vendes om og placeres på bordet i stedet for at være direkte fastgjort til bordet.

Ovennævnte er det problem, som BOKA opsummerer i laboratorieudstyrets drift. Hvis du har mange problemer med driften af laboratorieudstyret, skal du forlade en besked og kontakte Xiaobian ~~