Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad bør overvejes i den indledende fase af laboratoriet konstruktion?

Aug 14, 2018

Laboratorieudstyr er en vigtig del af moderne laboratorium konstruktion. I designprocessen, bør det særlige miljø i laboratoriet tages i betragtning. Det anvendte laboratorieudstyr skal ikke kun opfylder internationale standarder og krav for miljøbeskyttelse, men også laboratorieudstyr skal opfylde korrosion modstand og modstand. Syre og alkali, antirust, let at rengøre og så videre. Laboratoriet har tre vigtigste punkter at overveje under designprocessen.

8.14.jpg


1. strukturelle design

Laboratorieudstyr er en vigtig komponent i designprocessen. Det spiller en rolle i produktionsprocessen. Stil og struktur af laboratorieudstyr skal være baseret på rationalitet og gennemførlighed.

2. materialevalg

Materialer i laboratorieudstyr er hovedsageligt lavet af træ, stål og stål. Fuld-træ møbler er hovedsagelig fremstillet af træbaserede paneler. Det er rig på farve og smukke udseende, men dens vandtæthed er dårlig forsynet med kapacitet. Det er ikke egnet til laboratoriet miljøer med høj miljømæssig luftfugtighed eller høj bæreevne. Stål-træ møbler er hovedsageligt lavet af metal. Rammen er kombineret med den træ kabinet, prisen er moderat, nem at demontere, men stilen er forholdsvis simpelt; all-stål materiale er hovedsagelig fremstillet af koldvalset stålplade, og overfladen er lavet af Syrevasket phosphating elektrostatiske epoxyharpiks, og dets mere holdbare bæreevne, men til en højere pris. Brugere kan vælge efter laboratoriemiljø og deres egne behov.

3 særlige kendetegn

I begyndelsen af laboratoriet design er det nødvendigt at overveje problemerne af ventilation, fugtighed og høj temperatur som reaktion på miljømæssige egenskaber. Faktiske behov af kunder, er produktion af laboratorieudstyr rimeligt afstemt. Det er derudover nødvendigt at være opmærksom på placeringen af ventilationskanaler og positionering og orientering af gasrørledninger, syre og alkali modstand, anti-blokere og anti-lækage af dræn og vask ned rørene Station.

BOKA Lab's high-end tilpassede one-stop-serviceplatform, herunder grøn forskning planlægning og design, laboratorium overordnede planlægning høring, laboratorium interne byggning, laboratorium møbler Produkttilpasning, laboratoriet instrument forbrugsvarer, laboratorium drift vedligeholdelse, laboratorium udflytning High-end tilpassede tjenester såsom lab online mall høring, lab offline oplevelse bibliotek erfaring mv.