Hjem > Nyheder > Indhold

Hvilken slags kvaliteter skal designeren af laboratoriedesign have?

Feb 20, 2019

Designere har altid været set som sjællignende figurer, og de er ofte de erhverv, som folk ser op til. Så hvilke slags kvaliteter skal vores designere i laboratorieindustrien have? Dernæst vil BOKA Xiaobian komme ud med alle for at afsløre det!

Generelt skal laboratoriedesignere først være bekendt med laboratoriedesign-arbejdsgange, laboratorieinstrumenter, laboratoriesikkerhed og anden eksperimentel relateret ekspertise. Dette er vigtigt.

lab furniture 2.20

Samtidig skal den have den grundlæggende viden om laboratorieteknik design og konstruktion. Selvom det er et meget erfarent Grade A arkitektonisk design institut, er det ofte nødvendigt at søge hjælp fra manglen på laboratoriedesign talenter, når de står over for eksperimentelle bygninger i forskellige brancher. Det anbefales at berige din ekspertise ved at henvise til laboratoriedesignbøger.

Endelig er der et konstant resumé af min egen erfaring og meget ydmyghed at spørge andre. Som det siger siger: Lev til den gamle, lær at være gammel.

Vores BOKA har 15 års erhvervslivet design erfaring, fremragende team af designere, professionelt opbygge en one-stop service platform for laboratorier, og realisere avanceret tilpasning af laboratoriet, så det kinesiske laboratorium er sikrere og virksomhedens mission er baseret på branchen.