Hjem > Nyheder > Indhold

Hvilken slags brand besked laboratoriet være opmærksom på?

Dec 13, 2018

Om det er en fabrik laboratorium eller et laboratorium, som undervisning eller en regering-run laboratorium, er det uundgåeligt, at der vil være uagtsomhed under eksperimentet. Hvis der sker noget uventet, hvordan kan det blive reddet?

Her er en oversigt over hvordan man kan håndtere brande i laboratoriet, når det kommer til brande i laboratoriet. Dem "labor skader" i laboratoriet

Først og fremmest, uanset hvilken slags brand, første gang skal være til at afskære strømforsyning, for at undgå udvikling af brand, for at sikre deres egen sikkerhed, og skal ringe 119 brandalarm i tid.

lab furniture 9.14

1. når den metal natrium er i brand, kan sandet hældes på det.

2. Når alkohol og dens vandopløselig væske fange brand, bruge vand til at slukke ilden.

3. Når tråden er i brand, er det ikke tilladt at bruge vand og CO2-ildslukker. Strømforsyningen skal være afskåret eller en tetrachlormethan brandslukker bør anvendes.

4. opmærksomme på beskyttelsen af webstedet i tilfælde af en brand. En stor brand ulykke skal indberettes straks.

5. Når tøjet brænder, undgå at løbe. Du kan ombryde din krop med tøj eller frakker eller ligge på jorden for at slukke ilden.

6. når den organiske opløsningsmidler som benzin, ether eller toluen er i brand, bruge asbest klud eller sand til at slukke. Brug aldrig vand, ellers vil det øge den brændende område.

7. når den brandfarlige væske brændende, straks fjerne alle brændbare stoffer i området brand og slukke ventilator til at forhindre ekspansion fra brændende. Hvis området brand er små, dække det med en klud, fugtig klud, jern ark eller sand, og blokere luft for at slukke den.

Men det bør være let omfattet for at undgå banker eller banke over glas som indeholder antændelige opløsningsmidler, forårsager mere opløsningsmiddel til at flyde ud og antændes.

BOKA er en mærke virksomhed med speciale i den overordnede design planlægning og opførelse af laboratoriet. Produkterne omfatter: eksperimenterende bænk, stinkskab, central station, sidebord, gas flaske kabinet, sky platform, ventilationssystem, pneumatisk system. Laboratorium møbler og laboratorium systemteknik såsom renseanlæg.