Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er standard i laboratoriemiljøet, siger Bokalab dig

Sep 20, 2018

Denne standard er specielt formuleret for at sikre, at alt laboratorieafprøvningsudstyr drives ved en passende omgivelsestemperatur for at sikre, at målepræcisionen til det daglige drift af måleudstyret ikke påvirkes af det indendørs miljø. Shaanxi Hongshuo indførte laboratorie miljøkontrolstandarder til dig i dag.

Laboratoriemiljøkrav:

1. Laboratorietemperaturen er 20 ± 5 ° C. Fugtighed: 45% ~ 65%.

2, jord vibrationer: 10Hz under 11S amplitude 2pump-p nedenfor (princip) hænder på platformen kan ikke mærke vibrationer;

3. Miljøforholdene i laboratoriet, såsom støj, stød, fugt, støv, korrosion, antimagnetik og afskærmning skal være i overensstemmelse med verifikationsprocedurerne og målestandarderne for indendørs verifikationsartikler og kravene til måleinstrumenter og udstyr til miljø. Indendørs belysning skal bidrage til verifikationsarbejdet og måle- og testarbejdet.

4. Laboratoryets unormale forhold er unormale. Hvis temperaturen og fugtigheden overstiger det angivne interval, og identifikations- og testresultaterne er tydeligvis berørt, skal laboratorieingeniør rapporteres i tide, og lederne af kvalitetskontrolafdelingen og de relevante ledere af virksomheden skal rapporteres trin for trin.

5. Når miljøforholdene ofte har unormale forhold eller ikke opfylder det metrologiske verifikationsarbejde og målepræcisionskontrolarbejdet, skal virksomhedens relevante ledere rapporteres skriftligt, og der skal træffes passende foranstaltninger for at løse problemet.

lab furniture 9.14.jpg

6. Under de eksisterende betingelser skal laboratoriet træffe aktive foranstaltninger til at opretholde og vedligeholde måleinstrumenterne og måle standardinstrumenter.

7. Daglig kontrol og styring af laboratoriemiljøforhold

8. Laboratoriet skal holdes rent og ryddeligt. Efter afslutningen af hver dag skal den nødvendige rengøring udføres. Udstyret skal tørres regelmæssigt. Når udstyret er brugt, skal apparatet og dets tilbehør placeres pænt, og instrumentdækslet eller støvkluden skal være dækket. Instrumentet skal slukke efter brug.

9. Rygning, snacking og madopbevaring er strengt forbudt i laboratoriet. Ikke-laboratoriepersonale må ikke komme ind i lokalet uden tilladelse. Antallet af personer, der har accepteret at komme ind, skal kontrolleres strengt, hvilket kan forårsage udsving i indetemperatur og fugtighed.

10. Laboratoriet skal være ansvarlig for registrering af indendørs temperatur og fugtighed af fagfolk. Indendørs med aircondition og affugtningsudstyr må ikke åbne døre og vinduer afslappet. Særligt personale skal tildeles luftkonditioneringsudstyr eller affugtere. Indendørs temperatur og fugtighed skal registreres af hver meter. , laboratoriebevarelse, retentionstid på tre år.

Det konkrete indhold af ovenstående oversigt er de specifikke kontrolkrav for laboratoriemiljøet for at sikre laboratoriemiljøets sundhed og sikkerhed.

BOKA Labs high-end-tilpasning er en one-stop service platform, herunder grøn forskningsbyggeri planlægning og design, laboratorieoverordnet planlægning konsultation, laboratorium intern konstruktion engineering, laboratoriemøbler produkt tilpasning, laboratorieinstrument forbrugsvarer, laboratorie drift vedligeholdelse og eksperiment. Laboratory high-end tilpassede tjenester såsom rum flytning, laboratorium online mall høring, laboratorium offline erfaring bibliotek erfaring.