Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er den autentiske arbejdsbænk i alt stålkonstruktion?

Jul 09, 2019

Laboratoriemøbler er et vigtigt laboratorieudstyr til studerendes læring og videnskabelig forskning. Som det siges, skal arbejderne først skærpe deres værktøjer for at gøre deres bedste; På samme måde vil et godt laboratoriemøbler give studerende og reaserchers et kvalitativt spring i læringsfremskridt og forskningsfremskridt. Lad i dag' s tage et kig på, hvad testbænken i stålstål i laboratoriemøbler serien er.

Detaljeret beskrivelse og introduktion af funktion :

1.Ståleksperimentstabel: Ved hjælp af 1,0-1,2 mm tyk husholdning af koldvalset stålplade af høj kvalitet, behandles den ved CNC-stansning, Japan Amanda CNC-bøjning, gassvejsning og polering. Syv syre-vaske- og fosfatiseringsproces anvendes derefter. Kemisk antirustbehandling bruges med syre- og alkali-korrosionsbestandig funktion. Overfladen sprøjtes med høj temperatur epoxyharpikspulver med god bæreevne og lang levetid. Den har også et godt udseende med rimelig bæreevne og høj antisyre og alkali korrosionsfunktion.


lab furniture-06

2.Stålreagenshylde:Ved anvendelse af koldvalset stål med 1,0-1,2 mm tykkelse (kinesisk kvalitetkoldvalset stålplade) sprøjtes overfladen med epoxyharpikspulverbelægning. Det dannes ved svejsning af basismateriale, og krydsfinér kan justeres. Andet specielt udstyr, såsom centrale skab, kan udstyres, herunder relaterede faciliteter såsom gas / pulver / vandledninger. Mutifunktionelle åbninger er til blokering af ledninger og vand. Det er også velegnet til blyudgang fra forskellige indvendige og udvendige væghjørner.

lab furniture-02

3.Hvis du vil vide flere produkter, kan du:

en. Klik på linket:http://www.bokalabfurniture.com

b. Ring til nummeret:15013108038

Ser frem til din besked!