Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er hoveddampen til dampdækslet?

Oct 07, 2018

Gashætteet er et vigtigt udstyr til laboratoriet at registrere. Og det er en uundværlig del af laboratoriet, helt sikkert fordi det kan spille en vigtig rolle i laboratoriet, så hvad er hoveddampen til dampkoglen? Nedenfor BOKA tager alle til at forstå laboratorieafdækningen.

fume hood-02.jpg

Under eksperimentet er nogle kemikalier udsat for mere eller mindre, og disse kemikalier flyder ofte ind i luften, hvilket forårsager, at gassen i laboratoriet bliver forurenet, og nogle af dem er skadelige for menneskekroppen. Hvis du opholder dig i et sådant miljø i lang tid, vil det helt sikkert skade dit helbred. Derefter er brugen af dampdækslet til at løse dette problem.

1. Afdampen kan absorbere skadelige gasser fra laboratoriet og aflade dem, så det effektivt kan reducere indholdet af skadelige gasser i laboratoriet, opretholde normal laboratoriegas og reducere skadelige gasser. For dem, der har været involveret i videnskabelig forskning i lang tid, meget vigtigt.

For det andet kan ventilations-brugergrænsefladen også cirkulere luft i ædelstenlaboratoriet, og det kan ikke kun absorbere skadelige gasser, men også ventilationsskabet kan også behandle den indendørs gas for at holde den friske gas flydende.

Sammenfattende er dampdækslet et meget nødvendigt laboratorieudstyr.

BOKA Labs high-end-tilpasning er en one-stop service platform, herunder grøn forskningsbyggeri planlægning og design, laboratorieoverordnet planlægning konsultation, laboratorium intern konstruktion engineering, laboratoriemøbler produkt tilpasning, laboratorieinstrument forbrugsvarer, laboratorie drift vedligeholdelse og eksperiment. Laboratory high-end tilpassede tjenester såsom rum flytning, laboratorium online mall høring, laboratorium offline erfaring bibliotek erfaring.