Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er forskellen mellem labmøbler og andre møbler?

Aug 10, 2017

Hvad er forskellen mellem Lab Møbler og andre møbler?
Lab Møbler og kontormøbler brug af helt forskellige steder, Lab Møbler anvendt i gymnasier og universiteter, undervisning, forskning, laboratorium af de vigtige praksissteder, valget af Lab Møbler kræver generelt anti-syre og alkali korrosion og andre funktioner; og kontormøbler er almindeligvis brugt på kontoret til kontoret. Hvidkravsfamilien brugte en slags møbler, kontormøbler, materielle krav uden Lab Furniture så hård.
Lab Møbler inkluderer en test seng, en dampkasse, et brændstofskab, et cylinderskab, et prøveskabe, en dagplatform, et biologisk sikkerhedsskab, et luftbruser, en ren bænk, en atomabsorberende hætte, en universel udstødningsarm, en nødsituation bruser Og så videre; Lab Møbler materialer er generelt stål eller stål struktur, overfladen af ​​epoxyharpiks elektrostatisk sprøjtning, generelt stål tykkelse på 1,0 mm eller mere, den eksperimentelle platform generelt skal placere storstilet eksperimentelt udstyr eller udstyr, udstyrskabinet skal placere instrumentet Udstyr, stål er for tynd på bænken, og kabinettet kan ikke opfylde belastningen.
Kontormøbler, herunder skrivebord, konferencebord, arkivskabe, skrivebord, skrivebord, skærme og så videre, sortens specifikationer langt fra de besværlige Lab Furniture. Der er ingen Lab Møbler, Møbler, Møbler, Møbler, Møbler, Møbler, Møbler, Møbler, Kontormøbler, Kontormøbler, Kontormøbler, Kontormøbler, Kontormøbler, Kontormøbler, Kontormøbler, Kontormøbler, Kontormøbler, Kontormøbler, Kontormøbler, kontormøbler, Masseproduktion af produktmaterialer og arbejdskraft er forholdsvis relativt i slutningen, Lab Møbelstørrelsen tilpasset efter kundelaboratorier, emballageomkostninger, transportomkostninger, installationsomkostninger er højere end omkostningerne ved kontormøbler. Så fra indkøb af kontormøbler er meget billigere end Lab Møbler.
Lab Møbler er en slags møbel, der anvendes i specielt arbejdsmiljø, som generelt omfatter test seng, røgovne, medicinskabinet, cylinderskab, dagplatform og så videre. Materialer omfatter generelt stålstruktur, al stålstruktur, pp struktur, alle træstrukturer. Nu er den generelle kundevælgetest seng generelt mere stål- og træstruktur, prisøkonomi, kvalitet og holdbarhed.
De vigtigste træk ved Lab Møbler:
1. Specialiseret design: Lab Møbler udstyr producenter har et stort antal laboratorie eksperter og ingeniører eksperter, i overensstemmelse med brugernes behov og forskellige typer af laboratorieegenskaber, for at give brugerne rimelige og omhyggelige professionelle Beijing laboratoriet design;
2. Specialiseret byggeri: Lab Møbler udstyr producenter har gennemført en række nationale nøgle laboratorium konstruktion og renovering projekt, har en gruppe af erfarne felt ingeniører og teknisk rygrad til kundetilfredshed med kvaliteten af ​​projektet;
3. Avanceret automatisk overvågningssystem: Automatisk overvågning af laboratoriestatusens daglige arbejde, automatisk justering af systemets løbende tilstand, for at opnå laboratoriet rutinemæssig vedligeholdelse af det kvantitative koncept, så rutinemæssig vedligeholdelse lettere og mere videnskabelig.
4. Laboratorieudstyr og komponenter af høj kvalitet: At sikre, at laboratoriesystemet er stabilt, sikkert og holdbart.
5. Samordningens overordnede layout: Design og konstruktion af labmøbeludstyrsfabrikanter er fra det overordnede hensyn, det overordnede layout af laboratoriet rimeligt, for at du kan skabe et behageligt laboratoriemiljø.
6. Lab Møbler er generelt lavet af stål struktur, rammerne af 60x40x2 koldvalset stål svejset sammen, kabinettet med 18mm melamin bord, kabinettet farve er generelt opdelt i den samlede grå eller kabinet grå, dør perle blå med, Dette er tilpasset efter kundens eget.
Så hvordan vælger vi Lab Furniture materiale? Først i indkøb af tiden ikke kun prisen er billig, billig ingen gode varer denne sætning er ikke urimeligt. Det samme, når prisforskellen er forholdsvis stor, har vi al mulig grund til at tvivle på, om kvaliteten af ​​hans ting kan garanteres. Mange tilbehør kan se det samme ud, men den faktiske kvalitetsforskel er forholdsvis stor, hvilket i sidste ende førte til, at testbænkens levetid blev stærkt reduceret. Bring unødvendige problemer i vores arbejde. Rotten eksperimentelle bænk kan bruges i et år eller så på den dårlige, god kan bruges i flere år ikke noget problem.