Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er forskellen mellem en ren kabinet og et biosikkerhedskabinet?

Aug 10, 2018

Hvor rene skabe og biosafetyskabe arbejder

Rene skabe, også kendt som ultra-clean arbejdsbord, anvendes meget i brancher som biologi, medicin, sundhed, elektronik, præcisionsinstrumenter og målere. Giver et sterilt, støvfri rent driftsmiljø.

Skabets opbygning og arbejdsprincip: Hovedkomponenterne omfatter kabinettet, betjeningsbordet, frontpanelet, ventilatoren, den statiske trykboks, filteret, belysningen, den germicide lampe og lignende. Den eksterne gas passerer gennem ventilatorzonen, og arbejdsområdet gas trykkes positivt for at sikre, at det ikke forurenes af eksterne gasser. Det rene skab kan opdeles i vandret laminært flow og lodret laminær strømning i henhold til gasens strømningsretning. Specifikationerne er single, double, single sided, double sided. , kan også bruges i serie.

8.10.jpg

Biologisk sikkerhedsskab

Biosikkerhedskabiner anvendes i vid udstrækning i gymnasier og universiteter, forskningsinstitutter, farmaceutiske fabrikker, sundheds- og epidemiske forebyggelsesenheder mv. De er de vigtigste rene udstyr til mikrobielle forsøgsoperationer, som kan forhindre mulige spredning af giftige og skadelige suspenderede partikler og beskytte operatørerne under eksperimentet. Miljøsikkerhed beskytter også prøver fra kontaminering under drift.

8.10-1.jpg


Biosikkerhed kabinet niveau

Niveau 1: Tilsvarende detox kabinetets funktion med filter for at beskytte operatøren og miljøet.

Niveau 2: Beskytter operatøren, miljøet og prøven på samme tid og er egnet til biosikkerhedsprøver af lønklasse 1, 2 og 3.

Niveau 3: Samtidig beskytter operatøren, miljøet og prøven, er driftsmiljøet helt isoleret fra det ydre miljø, med handskeboks, fuldstændig drift, der er egnet til eksperimentel drift af højrisikoprøver.

BOKA leverer avancerede laboratoriemøbler, laboratorieplanlægning og design, laboratoriekonstruktionskonsultation, laboratorierenoveringsteknik, laboratorieaffaldbehandling, laboratorierensningssystemer, laboratorieventilationssystemer, laboratorievedligeholdelsestjenester, laboratorieudstyr forsyninger, laboratorier One-stop service til møbler, skabe et fuldt udstyret, sikkert og komfortabelt, grønt og miljøvenligt, nyt laboratorium tredimensionelt rum til kunder.