Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er involveret i den samlede laboratorieløsning

Jun 15, 2020


Laboratorieforberedende plan


Laboratorieforberedelsesplan refererer til planlægningen af ​​en fornuftig laboratoriedesignplan efter, at klienten og byggeriet har kommunikeret mange gange i den tidlige fase af konstruktionen. Planen inkluderer det overordnede budget, det overordnede design af laboratoriet, placeringen af ​​laboratoriefunktionen, laboratoriet Vandkraftpositionering, laboratorieinstrumentkonfiguration, laboratoriemøblerpositionering, mens de gennemfører plandiskussioner, skal kunderne også forstå bygherren' s kvalifikationscertificering og tekniske kapaciteter (tidligere sager), styring af laboratoriedrift.


Laboratoriekonstruktion


I henhold til" Feasibility-rapport om forberedelse af opførelsen af ​​nationale laboratorier" kombineret med ressourcefordelene ved laboratoriesektoren, bør fundamentet og fundamentkonstruktionen gøres godt i konstruktionen af ​​laboratoriet. Laboratoriets overordnede struktur skal være solid og fri for deformation, dekoration De anvendte materialer er flammehæmmende og ildfaste materialer, og den overordnede plan er at udfylde detaljer såsom vandkraft placering, vandforsyning og dræning placering, elektrisk konstruktion, intelligent system, og ventilationssystem.


Laboratoriemøbelløsninger


Indkøb af laboratoriemøbler er kernen i hele laboratoriet. I den tidlige planlægning skal passende parameterkrav vælges. Laboratoriet skal være smukt, praktisk og ergonomisk. Internationale laboratoriemøbler er blevet den grundlæggende forfølgelse af alle laboratorier, og prisen er ikke længere sammenligningsfokus. Laboratoriemøbler handler om bekvemmeligheden ved den fremtidige brug og effektiviteten af ​​driften.


Laboratoriets produkttekniske tjenester


Laboratoriets produkttekniske service er også en uundværlig del af laboratoriebrug. Laboratoriets produkttekniske service inkluderer produkttestteknologi, kalibreringsmålingsteknologi, kvalificeringscertificeringstjeneste.


En komplet konstruktion er ret kompliceret og kræver, at bygherren går videre fra den overordnede plan og arrangerer den med rimelighed. Grundlæggende foranstaltninger såsom ventilation, vandkraft, vandforsyning og dræning, opvarmning og rensning af aircondition.