Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er et madrensningsværksted

Jul 07, 2020

Opbygning af fødevareoprensningsværkstedet:


1. Projektet for rensningsværksted består af centralt klimaanlæg og luftrensningssystem, som er kernen i rensningssystemet. Kontroller hovedsageligt antallet af støvpartikler i værkstedet, juster temperaturen og fugtigheden på værkstedet.


2. Luftbrusebad, omklædningsrum og renselokale er de tre vigtige komponenter i værkstedsrensningssystemet. Luftbruser er en passage ind og ud af det rene område. Den rene luftstrøm kan effektivt og hurtigt fjerne det støv og bakterier, der bringes af den menneskelige krop. Rensningsværkstedet bruger sandwichfarvede stålplader til at isolere plads og vægge, øvre farvede stållofter og epoxygulve.

239e749e9c30a32b951407f9251233fe

3. Luftrensningsmetoderne i værktøjet til rensning af fødevarer er som følger:


Rensningsværkstedet skal være udstyret med luftindtagningssystem, friskluftfilterboks, centralrensende klimaanlæg (centralrensnings klimaanlæg skal opdeles i tre filtersektioner: en, medium og høj effektivitet) og udstyres med højeffektiv luftudgang. Om nødvendigt er der også rengørings- og trykboks.


Rengøringsværkstedets returluftssystem skal installeres, returluftindløbet, det primære filter og mellemeffekten returluftsboks. Før du går ind i rensningsværkstedet, skal du først gå ind i pufferzonen, installere en elektronisk spærring på pufferdøren og placere en ren garderobe og luftrenser på udskiftningsstedet. Mennesker og genstande, der kommer ind i rensningsværkstedet, skal transportere små genstande gennem luftbrusebad, lastbrusebad og overførselsvindue.


Den vertikale laminar flow workbench, laminar flow hætte (FFU), rengøringsskur og selvrensende enhed skal installeres i fødevarerensningsværkstedet for at nå niveauet 10-1000. Renhed af rent rum, laserstøvpartikeltæller.