Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad skal vi vide fra laboratoriebyggeri til laboratoriemøbler?

Sep 04, 2018

Laboratoriekonstruktion er et godt projekt. BOKA vil give dig specifikke instruktioner fra laboratoriebyggeri til laboratoriemøbelforhandlingsstadiet. Jeg håber at hjælpe dig.

Almindeligt anvendte projekter inden for laboratorieinfrastruktur er:

(1) Den eksperimentelle bænk indeholder en central prøvebænk, en testbænk, et sidebord, et instrumentbord, en himmelplatform, et medicinskabinet, et lægemiddelskab, et glasskabskab og lignende.

(2) Aircondition og ventilationsanlæg. I det nye laboratorium er alle bygningsområder aircondition. Ventilationssystemet omfatter en dampplade (gasskab), en udstødningsbeholder (fast), en bevægelig udstødningshætte, en udstødningsventilator og lignende.

(3) Vandfaciliteter omfatter laboratoriebassiner, vasketanke, testkraner mv.

(4) Sikkerhedsfaciliteter omfatter brandsprinklersystemer, brandslukningsanlæg til inertgas, sikkerhedsskabe, nødbrusere, øjenvaske osv.

(5) Gasforsyningsanlæg omfatter gasforsyningsanlæg, gasforsyningsplader, gasplader og rørsystemer.

(6) Netværkssystem til computerstyring. og mange flere.

9.04.jpg

Efter at have noteret kravlisten, skal du vælge laboratoriemøblerudstyret. BOKA minder dig om at overveje følgende punkter:

1, sundhed

Laboratoriekonstruktionen skal baseres på ergonomisk teori, især for det kinesiske folks arbejdsvaner og kropsforhold. Laboratoriets design og rationelle layout skal specielt konstrueres og behandles for den skadelige udstødningsgas og spildevand, der kan genereres af testudstyret for at sikre testernes sundhed. Videnskabelige udformninger af laboratorieudstødningssystemet for at opfylde kravene i internationale standarder for laboratorieluftkurs og røgfladens overfladevindhastighed

2, sikkerhed

Korrekt design, rimeligt valg af materiale og standardopbygning af laboratoriemøbler og mediesystemer; optimere positionsarrangementet for øjenskiver og nødbruserudstyr for at sikre rettidig håndtering af ulykker i nødsituationer; fuldt ud overveje flugtvejen for at maksimere Reducere livstruende faktorer i nødsituationer; Brug sikkerhedsbeskyttelsesanlæg, der opfylder internationale standarder

3. Miljøbeskyttelse

Overholde brugen af miljøvenlige råmaterialer af høj kvalitet

Fokus på design og behandling af støvforebyggelse; være opmærksom på forebyggelse af forurening og andre overvejelser

Når du overvejer ovenstående punkter, skal du vælge en anden producent.

1, ikke bare se på prisen er billig, mange kunder har valgt billige laboratoriemøbler, men i sidste ende mange på grund af kvalitetsproblemer måtte genkøbes inden for få måneder. Gode laboratoriemøbler kan vare i ti år eller mere, og det kan være godt at bruge det i tre til fem år.

2, skal du være opmærksom på kanten af laboratoriemøblerne, om tætningen er tyk og fast. Og kanten banding lim skal være opmærksom på lugten, det bør være miljøvenligt.

3, bør bestyrelsen vælges klart, papiret, der anvendes i laboratoriemøblerne er lidt anderledes, vil være forskellige købspriser.

4, må poolbordets bordplade ikke bruge finérets fysisk-kemiske plade, ellers er kapaciteten langvarig indtrængning af vand og skumdannelse af eller revner. 5, hardware tilbehør bør også være opmærksomme på, såsom hængsler, hvis ikke valgt, kan forårsage laboratoriemøbler er godt, men tilbehør er ikke gode, der påvirker brugen.

6, er det bedst at købe direkte hos producenten, og de udvalgte producenter skal have en garanti og troværdighed efter salget, garantien kan være fem år, ikke vælge tre år.

BOKA Labs high-end-tilpasning er en one-stop service platform, herunder grøn forskningsbyggeri planlægning og design, laboratorieoverordnet planlægning konsultation, laboratorium intern konstruktion engineering, laboratoriemøbler produkt tilpasning, laboratorieinstrument forbrugsvarer, laboratorie drift vedligeholdelse og eksperiment. Laboratory high-end tilpassede tjenester såsom rum flytning, laboratorium online mall høring, laboratorium offline erfaring bibliotek erfaring.