Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad oplysninger skal betales opmærksom under laboratorium forskningsprocessen?

Jan 07, 2019

Når forskere begynder at indtaste laboratoriet, skal de være opmærksomme på alle detaljer af deres egne, fordi processen med videnskabelig forskning er at få en konklusion rapport og eventuelle små detaljer vil have en vis indflydelse på rapportresultaterne hvis de ikke betales opmærksomhed. Lad os tage et kig på denne netizen Resumé med Xiaobian. Hvilke oplysninger skal betales opmærksom på inde i laboratoriet for at se, om han har erfaring og har brug at give det til alle.

1. Indtast lab for at bære overalls, ikke være heldig, hvis du rører ved et uheld syre, det er en bagatel at brænde et hul i din elskede tøj, og det bliver besværligt at brænde huden. Blive ikke generet, du skal bære handsker for at lave eksperimenter, der er skadelige for din krop og være ansvarlig for din egen krop.

2. vaske hænder før og efter forsøget. Hvis du går til hvile og drikke midt i forsøget, vaske dine hænder. Tror ikke, at de eksperimentelle narkotika ikke er giftige. Livet er meget vigtigt. Vær forsigtig. Også, hvis hænder er beskidte, kan du forurener eksperimentet. Instrumenter og reagenser, prøver, forårsage eksperimentel fejl. Når du arbejder, ikke gnide dine hænder på den hvide pels.

lab furniture-01.07

3. altid operere i et stinkskab, når det kommer til flygtige eller giftige materialer.

4. være sikker på at bortskaffe affald væsken, sortere det og rense den i tide. Giftigt og skadeligt affald væsken skal være mærket med iøjnefaldende tegn. Kasserede reagensflaskerne kasseres uden vask. I tilfælde af de anvendte syre flasker er brugt, vil nogle mennesker samle dem op. Det er også farligt.

Case:

1 en enhed af personel anvendes en affald væske, der indeholder en stor mængde af toluen som en kromsyre, vask flydende (de to farver var tæt på hinanden), og de var blandet sammen, og straks eksploderede, og hans øjne forlod derefter ar.

2 i forbindelse med behandling af affald væske engang, var en flaske af umærket væske tages den store affald flydende tank og eksploderede. Senere lærte jeg, at han hældte fosfor oxychloride, som vil nedbrydes, når de udsættes for vand, og mængden varme vil blive forstærket.

5. efter at lukke vinduet for at låse døren efter arbejde, vejret har ændret sig i sommeren, og laboratoriet har en masse kemikalier, er nogle stadig stærk syre, alkali, narkotika. Være opmærksom på vand, før de forlader laboratoriet eller ind i laboratoriet. Er elektricitet sikkert?

6. jeg kan afhente pipetten og hæld vandet inde. Jeg tror ikke, vanen er god. Hvis pipetten ikke er vand, men andre syrer eller baser, hvor godt det er at komme til andre folks organer.

7. Når markedsføring af gummiproppen glasrør og kondenserende røret, være omhyggelig med ikke at bruge magt. Brug dette ikke forårsage lang-flyder blodgennemstrømning.

8. de eksperimentelle tøj skal monteres, og det er bedst at spænde manchetter! Det er nemt at komme ind i problemer med to store ærmer.

Ovenstående er oplevelsen af laboratorium forskere. Du kan tage et kig på laboratoriet forskning industri eller den kommende forskning industri.