Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er de specifikke operationer af laboratorieopstillingen?

Jun 20, 2018

I laboratoriets layout skal vi overveje mange problemer, såsom indretningens højder, døre, vinduer osv., Men mange har direkte og detaljerede instruktioner, så i dag skal BOKA Xiaobian følge alle . Hvad er de specifikke operationer til opdatering af laboratoriets layout?

1, indendørs høj

Laboratoriebygningshøjden skal være 3,7m-4m, nethøjden skal være 2,7m-2,8m, og laboratorie nethøjden af renlighed, trykgradient, konstant temperatur og fugtighed og andre specielle krav skal være 2,5m-2,7m (eksklusive nedhængte lofter, laboratoriekorridorernes nettovægt skal være 2,5m-3,0m.

6.20.jpg

2, åbne værelser

Standardcellen i et konventionelt laboratorium bør bestemmes ud fra bredden, layoutet og afstanden på laboratoriebænken. Standardenheden med parallelt arrangement af prøvebænke må ikke være mindre end 6,60 m i åbningsafstand.

3, dyb

Dybden af den rutinemæssige laboratorieenhed skal bestemmes af længden af prøvebænken, røreværnet og det eksperimentelle udstyrs layout. Det bør ikke være mindre end 6,60m. Dampdysens dybde må ikke være mindre end 5,70m.

4, vindue

Opvarmning og aircondition videnskabelige laboratoriebygninger skal installeres for at reducere det ydre vinduesområde under forudsætning af at opfylde belysningskravene. Det klimatiserede laboratorium udenfor vinduet skal have god lufttætthed og varmeisolering, og den skal installeres med mindst 1/3 af vinduesområdet. De ydre vinduer i stueetagen, halvkælderen og kælderen skal beskyttes mod skadedyr og gnavere.

Hvad er et standardlaboratorium fra udformningen af rummet til inventar?

5, dør

Ordinær laboratorie dobbeltdørbredde på 1,1m-1,5m (asymmetrisk åben døren) er passende, en enkelt dørbredde på 0,8m-0,9m er passende. Størrelsen af døråbningen for værelser med særlige krav skal bestemmes efter de særlige omstændigheder. Laboratoriedøre skal have observationsvinduer.

6, sikkerhedsafstand

Sikkerhedsafstanden på øbenbenken er generelt ikke mindre end 130 cm. Hvis der kræves en speciel konfiguration foran platformen, skal afstanden indstilles til en klar afstand på 160-180 cm. Hvis der er en tilstødende laboratoriebænk, skal den være midt i bænkekanalen. Tilføj separate skærmbilleder for at sikre sikkerheden hos negative eksperimenter. For det andet bør specielle tællere som himmelplatforme og instrumentborde ikke være for tæt på væggen og 400 mm fra væggen er passende.

7, laboratoriemøbler layout

Laboratoriet skal være forsynet med en central konsol, der betjenes på begge sider. Den centrale platform skal være udstyret med en spandplatform på langsiden eller i midten, et reagensstativ på platformen eller en universel sugekapacitet; venstre og højre side af laboratoriet skal placeres mod væg eller vindue, og arbejdet skal udføres. Taiwan, himmelplatform, hængeskabe, gaskomponenter, vaske stationer, tørringsholdere, medicinskabe, opbevaringsskabe mv .; Placeret rundt om dørens sikkerhedsudstyr, såsom nøddusjer, øjenvask, brandslukkere.