Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er risikoen for lavpris laboratoriehjem?

Oct 09, 2018

I lang tid er den urimelige budpris, de nærmeste tekniske indikatorer og høj kundetilfredshed de tre hovedindikatorer til måling af værdien af laboratoriemøbskøb. Ved køb af varer, når køberen har svært ved at kontrollere den tekniske efterspørgsel, bliver prisen den vigtigste foranstaltning. Hvilken leverandør tilbyder den lave pris, og hvilken vinder budet.

10.09.jpg

For et tidspunkt er prisen lav, og det enkle lavprisbud er let at forårsage fænomenet lunefuldt fænomen og reducere kvaliteten af laboratoriemøbler. Vi må vide, at der er titusindvis af dampkåle og tusindvis af dem. Virksomhedskøb kan ikke være den dyreste at købe, men de kan ikke købe de billigste. De skal være værdi for pengene i overensstemmelse med de relevante standarder for virksomhedsopkøb.

Hvordan opnår man målrettede indkøbsmål? For det første skal vi styrke uddannelsen af professionelle indkøbspersonale, beherske laboratoriemøblerne og produktkendskabet; For det andet skal vi styrke udvekslingen mellem udbud og efterspørgsel, således at laboratoriemøbler leverandører fuldt ud forstår købernes behov, innovativ udbud og efterspørgsel ny model; tredje videnskabelige evaluering af omkostningseffektiviteten, forbedre evalueringen ekspert business niveau.

BOKA Labs high-end-tilpasning er en one-stop service platform, herunder grøn forskningsbyggeri planlægning og design, laboratorieoverordnet planlægning konsultation, laboratorium intern konstruktion engineering, laboratoriemøbler produkt tilpasning, laboratorieinstrument forbrugsvarer, laboratorie drift vedligeholdelse og eksperiment. Laboratory high-end tilpassede tjenester såsom rum flytning, laboratorium online mall høring, laboratorium offline erfaring bibliotek erfaring.