Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er kravene i ren laboratorium konstruktion Layout?

Apr 11, 2018

Hvad er kravene i ren laboratorium konstruktion layout?


Den udrensning projekt bruger air rensning teknologi at gennemføre strenge opdeling og shunt styring af personale og artikler til at opnå kontrol med støv, mikrober, bakterier og andre skadelige stoffer i rene rum. På samme tid, det effektivt forhindrer forekomsten af krydsinfektion og opnår rene indendørs renlighed og sikkerheden. effekt. Krav til layout af clean room: angive niveauet for renlighed ifølge YY 0033-2000 "retningslinjer for the produktion forvaltning af sterilt medicinsk udstyr" i Appendiks B i retningslinje for fastsættelse produktionsmiljøet renlighed niveau for aseptisk medicinsk udstyr.


1. i henhold til niveauet af luft renlighed, kan det være skrevet i retning af folk flow, fra lav til høj; Workshoppen er fra indersiden til ydersiden, fra høj til lav.


2. i henhold til produktions proces layout. Processen er så korte som muligt, at reducere samspillet, rationel flow af mennesker og logistik. Skal være udstyret med personale rene værelser (forhal depotrum, vaskerum, slid ren arbejde tøj værelse og buffer værelse), materielle rensning værelse (outsourcing, buffer værelse og dobbelt transfervinduet), ud over anvendelsen af processen krav uden for, men også udstyret med ware værelse, vaskerum, opbevaringsrum til midlertidig, station udstyr rengøring værelse, osv. Hvert værelse er uafhængige af hinanden. Området i rene rum bør svare produktion skala under forudsætningen at sikre grundlæggende krav.


3. luft renseanlæg skal opfylde kravene i kapitel 9 GB 50457-2008 "Plant for the Design af renrum for lægemiddelindustrien". Mængden af frisk luft i den rene rum skal tages som følgende maksimale: 1) mængden af frisk luft forpligtet til at kompensere for indendørs udstødning luftmængde og overtryk i rummet; 2) den friske luft på værelset må ikke være mindre end 40 kubik meter/h.


4. renrummet pr. indbygger området skal være ikke mindre end 4m 2 (undtagen korridorer, udstyr, osv.) til at sikre en sikker drift området.


5. I tilfælde af in vitro-diagnostiske reagenser skal opfylde kravet om "in vitro diagnostiske reagenser produktion gennemførelsesbestemmelser (retssag)". Negativt, positivt serum, plasmid eller blod produkthåndtering operationer foretages i mindst 10.000 miljøer med relativt undertryk vedligeholdes i tilstødende områder og i overensstemmelse med beskyttelseskravene.


6. retningen returluft, lufttilførsel og vandrør bør mærkes.


7. ingen krydskontaminering sker inden for den samme rene rum (område) eller tilstødende værelser (områder). Produktionsprocessen og råvarer påvirker ikke produktets kvalitet; der er air lås kamre eller forureningsbekæmpende foranstaltninger mellem rene værelser (zoner) af forskellige kvaliteter, og materialet er transporteret gennem dobbelt transfervinduet.


Renlighed virker gennem brugervenlighed af rensning teknologi, som kan ikke kun effektivt at kontrollere forurening af mikroorganismer til opfylder de rent miljø for forskellige typer af kirurgi, men også giver den mest egnede temperatur og luftfugtighed for alle medarbejdere at skabe en behagelig og sanitære kirurgisk rumomgivelser. Guangzhou Kedu eksperimentelle udstyr Engineering Co, Ltd har specialiseret sig i at løse laminar flow problemer i renrum, renrum, og laboratorier og design løsninger baseret på den faktiske situation i virksomheden.