Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er kravene til renovering af ren laboratorier?

Jul 12, 2018

I de seneste dage, har nogle kunder spurgte Xiaobian på hjemmesiden: kan de laboratorium renovering og udsmykning, gøres ved et hjem forbedring selskab? Dette spørgsmål er en smule niveau, haha ~ ~ men BOKA ingeniører kan give dig et klart svar: Ja, det er absolut ikke acceptabelt.

Hvorfor, først og fremmest: laboratoriet er et sted for videnskabelig forskning, mad test, Biomedicinsk udforskning, en meget alvorlig og højtidelig miljø, så hvorfor ikke bruge et almindeligt hus som et laboratorium, BOKA Xiao Bian her fortæller alle: det er fordi i processen med den eksperimentere, hvis du har brug at studere nogle resultater, er det nødvendigt at have en masse af laboratorieudstyr, og generelt gøre forsøgene kræver særlige krav til miljø, forskellige krav fra laboratorium til personale adgangsrestriktioner, der arrangeres forskelligt forskellige steder.

Til professionel laboratorium renovering og hjem forbedring, vil BOKA Xiaobian hjælpe dig med at organisere følgende, hovedsagelig herunder følgende dele.

Forskellige kvalifikationer

Hvis staten fastsætter, at det samlede beløb af laboratoriet engineering er mere end 5 millioner, er det nødvendigt virksomhedens design kvalifikationer niveau A, byggeri kvalifikationer niveau af første-niveau projektet dimensionssammentælling 5 millioner og design kvalifikation plan B byggeri kvalifikation kan være to.

Førsteklasses kvalifikation standard: virksomheden kan foretage dekoration og udsmykning projekter med en kostpris på opførelse af mindre end 12 millioner yuan.

Andenklasses kvalifikation standard: virksomheden kan foretage dekoration og udsmykning projekter med en kostpris på opførelse af mindre end 5 millioner yuan.

 

Derefter, i almindelighed, ingeniør team eller føreren der renoveret dit hus er også en individuel. Der er mange mennesker i det marked, der kan hjælpe dig med at dekorere huset. Så længe du forstår vand og elektricitet, du kan udføre udsmykningen af huset, men laboratoriet transformation dekorationen kan ikke gøres. Fra den ovenstående tekst, ved vi, at laboratoriet dekoration har brug for en vis professional og kvalifikation.

 

Forskellige dekoration design

Laboratorium bygning generelt har visse anvendelser, såsom biosikkerhed laboratorier, for studiet af mikrobielle vira, celle forskning, design vil kræve laboratorium layout behov for buffer værelse, ekstra værelse og vigtigste laboratorium. Leder du efter et hjem forbedring selskab, de generelt ikke forstår, hvordan man designer en lab design, og derefter hvordan man gennemfører det? Som den såkaldte Wendao har en sekvens, industrien har en specialisering, faglige ting skal overgives til professionelle folk til at, skal laboratoriet omdannelse og renovering kan kontakte vores VOLAB direktør Jiang: Tel 138-2363-4152 (WeChat med det samme nummer), hvis du har brug for det, du kan kalde os ~ ~.


Forskellige dekoration materialer

Laboratorium-specifikke møbler og instrumenter er forskellige. Materialer i laboratoriet er forskellige, og der er generelt brandsikker, brandsikker, anticorrosive, eller særlige renlighed krav. Men de generelle Boligmontering krav er smukke og praktiske. Det er netop fordi laboratoriet har forskellige funktioner, så der vil være strenge krav til dekoration materialer.

 

Forskellige referencestandarder

De standarder, der skal henvises til i renovering af laboratoriet er:

1. "kode for brandsikring af Boligindretning Design af bygninger" (GB50022-95) 2001 Revision

2. "kode for brand beskyttelse konstruktion og accept af indretning af bygninger" (GB50354-2005)

3. "kode for kvalitet accept af bygningen dekoration teknik" (GB50210-2001)

4. "kode for konstruktion kvalitet accept af bygning jorden Engineering" (GB50209-2010)

5. "kode for brandsikring af bygning Design" (GB50016-2012)

6. "kode for indendørs forureningskontrol af civile bygning Engineering" (GB50325-2010)

7. "generel sikkerhed specifikation for AOQI laboratorium renoveringsprojekt"

Derfor, efter at have læst ovenstående, du ved, at firmaet hjem forbedring er forskellig fra laboratoriet flytning og relocation professionel virksomhed. Laboratoriet flytning kræver professionelle teknikere til at udføre. Vores BOKA har en professionel 100-personers team, som kan være super rimeligt. Du kan udføre laboratorium renovering og udsmykning, og du kan have en grundlæggende restaurering og innovation i det interne miljø i dit laboratorium, placeringen af laboratorieinstrumenter, restaurering af laboratorie prøver og installation af laboratoriet vand og elektricitet. Hvis du stadig ønsker viden om flytning, kan du tjekke ud vores tidligere artikler. Vi har skrevet en masse artikler om lab udflytning tidligere ~ ~