Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er de vigtigste trin i labdesign? BOKALAB fortæller dig

Feb 18, 2019

Uanset hvilken form for design der er nødvendigt for trinvis at forbedre, så er der nogle partnere, der spørger Xiaobian, hvad er trinene i laboratoriedesignet? Bare rolig, så tag et kig på BOKALAB Lad os gå!

Den professionelle laboratoriekonstruktion er ikke kun en simpel kombination af instrumenter og udstyr, det er en kompleks systemteknik, og det er en konstruktion, der har strenge krav til arbejdsmiljøet. Hvad er laboratoriebyggeriets trin? Laboratoriet designfirmaet udfører laboratoriebyggeri i henhold til følgende trin.

1. Laboratorieplanlægning

Laboratoriebyggeriets plan omfatter konstruktionens udseende, stil, højde, layout osv. Før laboratoriebyggeri er det nødvendigt at forstå kundens behov og fremtidige udviklingsretninger og kombinere laboratoriebyggeriets erfaringer fra andre relaterede industrier med at planlægge og rationalisere.

2. Laboratorieudformning

Processen med at implementere programrødderne professionelt, herunder laboratoriedesign, installation, idriftsættelse, vedligeholdelse og opgradering.

lab furniture 11.28

3. Udvælgelse af laboratoriekonstruktioner

Laboratorieteknologien og bygningsenheden skal vælge et selskab med en vis skala i Kina og skal nøje undersøge virksomhedens styrke og standard. Det er bedst at foretage inspektioner på stedet af sine afsluttede succesfulde tilfælde og virksomhedens placering.

4. Design af laboratorie layout

Layoutdesignfasen skal overveje arbejds- og udviklingsbehovene så meget som muligt, rationelt konfigurere rummet og optimere integrationen så meget som muligt. Laboratorielayoutet er perfekt til at sikre det efterfølgende professionelle design af vand, elektricitet og vind.

5. Laboratoriekraftdistributionssystem

Laboratorieens strømfordelingssystem er designet i overensstemmelse med de specifikke krav i eksperimentelle instrumenter og udstyr og er designet af en bred vifte af faktorer af professionelle designere. Fordi kravene til laboratorieudstyrets kredsløbsudstyr er mere komplicerede, bør udformningen af elforsyningssystemet ikke kun overveje det eksisterende udstyr og udstyr, men også overveje udviklingsretningen af laboratoriet i de senere år, overveje fuldt forbehold af kraftdistributionssystemet. Og kredsløb vedligeholdelse og andre problemer.

6. Laboratorie klimaanlæg

Klimaanlægget styrer ikke kun temperaturen og fugtigheden i laboratoriet, men samarbejder også med laboratorieventilationssystemet for virkelig at sikre effektiviteten af laboratoriekonstruktionen.

7. Laboratorie brandbeskyttelsessystem

Kravene til brandbeskyttelse i laboratoriet vil være højere end på almindelige steder. Laboratorieudformningen skal anvende forskellige brandbeskyttelsesforanstaltninger for at sikre brandets sikkerhed i laboratoriet.

8. Laboratorie vandforsyning og afløbssystem

Dræningssystemets rørledning skal være resistent over for syre- og alkali-korrosion og smeltning af organiske materialer. Materialet skal være PPR eller andre materialer, og almindelige PVC-rør må ikke anvendes. På samme tid, i henhold til karakteren, strømningshastighed og udledning lov af spildevand og kombineret med udendørs dræning betingelser. Indstil planen.

9. Laboratoriegasforsyningssystem

Driften af mange udstyr i laboratoriet kræver en lang række gasforsyninger, og sikkerheden af cylinderkammeret skal garanteres.

10. Laboratorieudstødningssystem

Udformningen af laboratorieudstødningssystemet påvirker helheden for hele miljøet og eksperimentelt personale samt drift og vedligeholdelse af forsøgsudstyret.

11. Valg af laboratoriemøbler

Valget af laboratoriemøbler skal først overvejes for fuldt ud at opfylde arbejdets behov, hovedsageligt relateret til bordets materiale, skabsstruktur og materiale, farve matching og andre elementer.

12. Laboratory interiør dekoration detaljer

Når laboratoriet er renoveret, må loftet ikke bruge en stor overordnet struktur, hvilket vil medføre skjulte farer for efterfølgende opførelse og vedligeholdelse. Gulv til loft glas gardin væg design kan bruges på begge sider af korridoren eller i det store instrument rum, som er mere gennemsigtig og let at administrere og besøge.

BOKA Labs high-end tilpassede one-stop service platform er en high-end tilpasset one-stop service platform, der integrerer laboratorie ressource integration og ressourceallokering med laboratorie ressourcer i alle brancher. Det er omfattende for medicinsk og miljøbeskyttelse, miljøbeskyttelse, Forskning og udvikling, forskning, uddannelse, folkesundhed, kriminel efterforskning, bio-farmaceutisk, life science and technology, tripartitestestning, landbrug, skovbrug, husdyrhold og fiskeri, petrokemiske, fødevarer og tobak, fødevare- og lægemiddelkvalitetskontrol og andre autoritative videnskabelige forskningsinstitutioner giver de mest omkostningseffektive laboratorieprodukter og Kvalitetstjenesteudbydere, herunder grøn forskning, byggeplanlægning og design, laboratorieoverordnet planlægningskonsultation, laboratorieintern byggekonstruktion, laboratoriemøbler produkttilpasning, laboratorieinstrument forbrugsstoffer, laboratorieoperation vedligeholdelse, laboratorieflytning, laboratorium online mall konsultation High-end tilpassede tjenester i laboratoriet, såsom laboratorie erfaring bibliotek erfaring.