Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er de vigtigste dele af laboratorierenoveringen?

Nov 08, 2018

Relevante eksperter sagde, at renoveringen af laboratoriet generelt svarer til det almindelige værktøjsarbejde. De vigtigste forskelle er: vand, elektricitet, vind, materialer, processer, processer og anden speciel konstruktion og udvælgelse.

steel lab furniture-02

1, vandvejsproblemet

Vandet, der anvendes i laboratoriet, er generelt: almindeligt ledningsvand, destilleret vand, det vil sige tre destilleret vand, ultrapure vand eller ioniseret vand. Opførelsen af Sheung Shui er at overveje sikkerhed og videnskab såvel som anvendelig. Når du går til vandet, skal du vælge materialerne, det vil sige vandrørene og leddene, i henhold til det specifikke eksperiment. Overvej også adskillelsen af vand og elektricitet, miljøet omkring vandrørene, retningen af vandveje og så videre.

Lanceringen af laboratoriet er generelt besværligt, fordi laboratoriets vandkrav og faktiske forhold samt det specifikke laboratorie- eller laboratoriemiljø er stor forskel. Spildevandet i laboratoriet kan groft opdeles i: forurenet vand og forurenende vand. Lavt forureningsvand refererer generelt til det kondenserede cirkulerende vand af noget udstyr og spildevandet, der vasker nogle beholdere. Omfanget af forurenet vand er meget generelt, ætsende vand, såsom syre, alkalikorrosionsvand, organisk materiale, korroderende vand, uorganiske stoffer forurenende vand og forurenet vand af metal.

2, kredsløbsproblemet

Anvendelsen af elektricitet i laboratoriet er et meget vigtigt spørgsmål. Svag elektricitet, belysning, sikkerhed og laboratorieudstyr bruger el. Blandt dem bruger laboratorieudstyr og udstyr elektricitet som hovedfokus, fordi laboratorieudstyret og især præcisionsinstrumenterne, princippet om disse instrumenter og udstyr er for det meste rollen og reaktionen af Lorentz-kraftprincippet, det vil sige gennem mikroen -ændring af strømmen, for at kontrollere ændringen.

Kraften i laboratorieudstyr, det problem, vi skal løse, er at kontrollere og reducere variationen af nuværende flydende, reducere eller stabilisere værdien af harmoniske ændringer, reducere eller reducere interferensen af magnetfelter og så videre. Hvis problemet med elektricitet ikke kan løses, vil det forårsage katastrofe, hvilket vil forårsage skade på instrumentet, unøjagtighed eller ustabilitet af forsøget og forkorte instrumentets levetid.

3, udstødningssystem problemer

Laboratorieudstødningen er hovedsagelig at behandle laboratoriepersonalets sikkerhed og laboratoriemiljøets behov. Ventilationsvinden i laboratoriet vurderer primært, hvilket miljø der kræver positivt tryk og negativt tryk samt konstant tryk. Den specifikke konfiguration afhænger af laboratoriets specifikke karakter for at bestemme størrelsen af det positive og negative tryk. Udluftningen af laboratoriet er ikke som det almindelige kontorændring. Dens vindsti og styrende gasretning har meget strenge krav. Hvis løsningen ikke er god, vil der ikke forekomme gasudskillelse og gasudladning, eller mængden af udstødningsluft vil være stor i laboratoriet, og effekten af at ændre vinden vil ikke blive opnået.

Laboratoriumets særlige karakter er forskellig. Det nødvendige positive og negative tryk er forskelligt, og luftmængden og antallet af luftændringer er forskellige. Laboratoriumets særlige karakter er forskellig, og den relative vind- og absolutvind, der skal opnås, er også meget anderledes.

4, laboratoriematerialevalgsproblem

Ifølge forskellige eksperimentelle egenskaber skal forskellige materialer vælges for at tilpasse sig laboratorieets særlige miljø. Hvis korrosionen også ses som sur, alkalisk eller organisk. Selvfølgelig skal vi også overveje laboratoriet for høje temperaturer og lave temperaturer. Nogle områder af eksperimentet kan også tage hensyn til deformation, aldring, flammehæmning, stråling mv af materialet.

Detaljerne om laboratorieindretningens opmærksomhed er blevet forklaret kort for alle, jeg håber at hjælpe alle.

BOKA Labs high-end-tilpasning er en one-stop service platform, herunder grøn forskningsbyggeri planlægning og design, laboratorieoverordnet planlægning konsultation, laboratorium intern konstruktion engineering, laboratoriemøbler produkt tilpasning, laboratorieinstrument forbrugsvarer, laboratorie drift vedligeholdelse og eksperiment. Laboratory high-end tilpassede tjenester såsom rum flytning, laboratorium online mall høring, laboratorium offline erfaring bibliotek erfaring.