Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er de særlige kendetegn ved PCR Laboratory

Jun 18, 2020

(1) Den mest ideelle struktur til layout


Pcr-standardlaboratoriet anvender et fuldt automatiseret kvantitativt PCR-detektionssystem, så der er kun oprettet tre forsøgsområder, nemlig: reagensforberedelsesområde, prøveforberedelsesområde og PCR-forstærkningsområde og tilsvarende bufferområde I bufferområde II og bufferområde III. Lad personalet komme ind i bufferzonen for at skifte arbejdstøj, før de går ind i forsøgsområdet. Reagenser og prøver sendes direkte ind i prøveemneforberedelsesområdet og PCR-forstærkningsområdet gennem overførslen.


2) Krav til standardindstilling af lufttryk


For at forhindre, at reagenser og prøver forurenes med aerosoler og forurening af personale og miljø under hele PCR-forsøget, indstilles hvert forsøgsområde i pcr-standardlaboratoriet med et vist relativt tryk for at sikre personale, miljø og prøver fra anlægget. Sikkerhed.

b (2)

(3) Strenge beskyttelsesforanstaltninger


Der installeres et biologisk sikkerhedsskab inde i prøveforberedelsesområdet, og prøveforberedelsesforberedelse udføres i det biologiske sikkerhedsskab. Ventilationssystemet i det biologiske sikkerhedsskab sikrer personalets og prøvers sikkerhed, forhindrer kontaminering af personale og prøver med aerosoler, og det indre af det biologiske sikkerhedsskab er rent Graden når 100. Ultraviolette lamper er installeret på toppen af de tre forsøgsområder og tre buffer zoner, samt inde i de biologiske sikkerhedsskabe og transmissioner til desinfektion. Reagenser og prøver overføres via elektronisk kæde rustfrit stål for at sikre, at reagenser og prøver ikke forurenes under overførselsprocessen. Opsæt mobile UV-lamper i reagensforberedelsesområdet og forberedelsesområdet for at sterilisere laboratoriebordet.


(4) Kortfattet og rent udseende


SL-6040A standard PCR laboratoriet består hovedsageligt af farvestålplader, aluminiumslegeringsprofiler og glas. Dens fire hjørner er understøttet af aluminiumlegering runde hjørne søjler. De indvendige hjørner af laboratoriet er dekoreret med aluminiumlegering runde hjørner. Strukturen er solid, linjerne er enkle, og udseendet er elegant. , God forsegling.


(5) Modulopbygget design


Komponenter testes internt af den oprindelige fabrik og samles på stedet. Det kan produceres i store mængder, med høj produktionseffektivitet og stabil og pålidelig kvalitet, således at omkostningerne er effektivt kontrolleret og installation er praktisk.


(6) Standardiseret design


Angiv standard laboratoriestørrelse, fuldt ud spare plads, opfylde behovene hos forskellige kunder, og give standardiserede kvalitetsstyring dokumentmodel (herunder kvalitet manuel, procedure dokument, SOP dokument). Laboratoriets indstillinger og kvalitetsstyringsdokumenter er blevet verificeret af mange eksperter og mange hospitaler og opfylder sundhedsministeriets acceptstandarder.


(8) Centraliseret kontrol


Alle kontakter er installeret på kontaktpanelet til centraliseret styring.


(9) Humaniseret design


Arbejdsbordets, transfervinduets, vaskens og vandhanens positioner i hvert forsøgsområde er alle designet efter ergonomi. Desuden er telefon-, internet- og airconditionforbindelser reserveret i hvert forsøgsområde