Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er fordelene ved glasfiberdæksel?

Nov 03, 2017

Hvad er fordelene ved glasfiber Fume Hood?
Laboratoriet anvender en af ​​fordelene ved glasfiberkumme:
Glasfiberforstærket plast Fume Hood udstødningsfunktion, den vigtigste kemiske laboratorietest forekom en række skadelige gasser, lugt, fugt og brandfarlige, eksplosive, ætsende stoffer for at beskytte brugernes sikkerhed for at undgå laboratorieforurenende stoffer. Diffusion, brug af glasfiberstøvsugere støder op til forureningskilder, anvendes FRP-dampkåler i små mængder, kun i ekstremt skadelige og farlige gasser, og der bruges store mængder varme til test.
Laboratorie brug af glasfiber Fume Hood to fordele:
Fiberglass-dampkåler tjener kun som en supplerende funktion til laboratoriet. Man bør overveje at forbedre testmiljøet og gradvist skifte til Fume Hoods i laboratorietests, hvilket kræver, at udstyr fungerer, der skal være bedst egnet til brug i FRP Fume Hoods. Især skal det nye laboratorium være air-condition, så i begyndelsen af ​​designfasen for opbygning af en Fume Hood ved hjælp af det digitale til klimaanlæg.
Laboratorie brug af glasfiber Fume Hood tre fordele:
Som glasfiberforstærket plast Fume Hood indtager en meget vigtig position i det biokemiske laboratorium, forbedring af laboratoriemiljøet, forbedring af hygiejneforhold, forbedring af arbejdseffektivitetshensyn, som f.eks. Brugen af ​​glasfiberstøvhætte med hver dag.
Laboratory dampkåbe og komfort klimaanlæg ventilationsdesign krav, hovedformålet er sikkert og behageligt arbejdsmiljø. Ventilation beskæftiger sig primært med det fysiske velbefindende og arbejdsopholdet hos laboratoriepersonalet i arbejdsmiljøet.
Laboratoriedampe Alle friske luften er udefra, så er 100% udluftet udendørs, og udstødningsgasudstødningen cirkulerer ikke indendørs. Anmodning om ventilation i et kemisk laboratorium er mere end 10 gange pr. Time, det fysiske laboratorium er større end 10 gange pr. Time, og ventilation, når laboratoriet er tomt, kan reduceres til 6 gange.
En del af laboratoriet makeup luft fra klimaanlægget direkte ind i laboratoriet frisk luft, den lokale friskluft baseret på ændringer i mængden af ​​laboratorieudstødningsændringer; en anden del af klimaanlægget ind i laboratorieområdet på gangbroen, rummet efter laboratoriedørplast til at give. Laboratorie negativt tryk gennem send, udstødningsvolumen og send udstødning port layout til at fuldføre luften fra kontoret, management room, gangbro, til risikoen for eksperimentelle materiale rum. Placeringen af ​​Fume Hood er placeret væk fra luftaktiviteten, stor central turbulens, væk fra gåområdet og frisk luft.
For det første er laboratoriet Fume Hood for at opnå ventilationsfunktionen, så er laboratorieudkastet konstruktion design meget afgørende, vi skal være opmærksomme på ikke at være for forseglede, og nogle professionelle designere efter nogle fysiske beregninger for at kunne designe en kvalificeret ventilation skab. For det andet er udvælgelsen af ​​laboratorie-dampdæksel også meget vigtig, nu er alle smagsstoffer fra Fume Hood stål, glas og træ, naturligvis god fugtbestandighed over for træ og træføler godt, det traditionelle laboratorium Fume Hood vil bruge træ af de data, vil den relative pris på træ være mere værdifuld, især nogle rene træoplysninger.
Nu med udviklingen af ​​samfundet bliver efterspørgslen efter testudstyr også højere og højere. Virksomhederne, der fremstiller dampdækslerne, forbedres også konstant. De første laboratorier til at acceptere betingelserne vedtager normalt importerede dampdæksler. Men med den seneste indenlandske produktionsproces Der er ikke meget forskel på et indenlandsk produkt og en udenlandsk. Varer på en enkelt vare er ikke engang så god som indenlandske produkter.