Hjem > Nyheder > Indhold

Ventilationskabinet til behandling af organisk dampdæksel

Jun 23, 2017

Ventilationskabinet til behandling af organisk dampdæksel
Organic Gume Hood behandling refererer til brugen af en række tekniske foranstaltninger gennem forskellige måder at reducere olieforbrug, reducere mængden af organiske opløsningsmidler eller udstødningsrensning for at eliminere organisk forbrændingsluftforurening. Organiske udstødningsforureningskilder er bredt fordelt. For at forhindre forurening, ud over at reducere olietab, reducere mængden af organiske opløsningsmidler for at reducere dannelsen og udledningen af organisk affald, er udstødningsrensningen i øjeblikket mulig forvaltningsmetode. Almindeligt anvendte metoder er adsorption, absorption, katalytisk forbrænding, termisk forbrænding og så videre. Udvælgelse af rensningsmetoder bør baseres på særlige omstændigheder af amtets valg af lave omkostninger, mindre energiforbrug, ingen sekundær forureningsmetode, så vidt muligt at skade, fuldstændig genopretning af brugen af ingredienser og spildvarme. I de fleste tilfælde skyldes den petrokemiske industri på grund af høj koncentration af udstødningsgas, anvendelse af kondens, absorption, direkte forbrænding og andre metoder; Maling konstruktion, trykning og andre industrier på grund af lav udstødning koncentration, anvendelse af adsorption, katalytisk forbrænding og andre metoder.
De fleste af de eksisterende glasvinduer i dampdækslet er glidende installeret i midten af dampdækslet, hvilket kræver, at operatøren manuelt skubber den op eller ned med ubehagelig betjening og tidskrævende og besværlige defekter. Ventilationskabinettet til de elektroniske styrekomponenter er hovedsagelig for at styre lys, ventilatorer og vand. Disse elektroniske komponenter skal manuelt trykke på den tilsvarende kontrolknap for at fuldføre, men fordi laboratorieforsyningerne hovedsagelig er kemikalier og giftige og farlige kemikalier, er det uundgåeligt at Hænderne vil blive udsat for skadelige genstande, langvarig ophobning, operatørens sundhed og langvarig brug af dampkåden forårsagede en vis risiko, så for at minimere kontakten med udstyr og forsyninger behøver en slags automatisk kontrol af Røgovne Windows, lys, fans af udstyr og enheder.
Talegenkendelse Afdampens sammensætning omfatter hovedsageligt: mikrocontrollere (MCU), stemmegennemkendelsesmodul, trådløs mikrofon, højttalere, motorer, kæder, hærdet glasvinduer, belysningsrør, ventilatorer.

Blandt dem er mikrokontrolleren, talegjenkendelsesmodulet, højttalere, trådløs mikrofonmodtager integreret foran højre side af kabinettet på siden, mikrokontrolleren og stemmegennemkendelsesmodulet indbygget i kabinettet og højttaler- og trådløs mikrofonmodtagerens eksponerede overflade. Motor- og drivkæden er forbundet sammen og anbragt i kabinettet på glasvinduets overside for at køre glasvinduet for at stige eller falde. I overensstemmelse med den trådløse mikrofonmodtager bæres den trådløse mikrofon på eksperimentet. I skabet af røreværnet er hver del: motor, ventilator, lysrør gennem respektive drevkreds og mikrocontroller tilsluttet.