Hjem > Nyheder > Indhold

At dele fordelene ved brugerdefineret medicinsk møbel

Sep 21, 2017

At dele fordelene ved brugerdefinerede medicinsk møbel
Fra slutresultatet af brugeroplevelsen kan private brugerdefinerede medicinske møbler bedre imødekomme brugernes behov, især hospitalet Medical Furniture er den faktiske måling af kontormiljøet og den faktiske anvendelse af området; For det andet kan kontoret Medical Furniture også købes Omkostningsbudget til at vælge mere omkostningseffektive materialer, stilarter og andre brugerdefinerede medicinsk møbel: en god proces, den grundlæggende miljøbeskyttelse kan garanteres, kan tilpasses for at imødekomme de individuelle behov.
1, produktionsstedet: fabrikken produktionsværksted, der er ingen spil i produktionen af ​​medicinsk møbel inden for alle de problemer, der opstår.
2, brugen af ​​udstyr: elektroniske åbne materialer sås, maling værelse, produktionsniveauet stærkt forbedret, produkt nøjagtighed, nøjagtighed stærkt forbedret; Automatisk kantbåndsmaskine, hvert stykke plade er færdig kant, og er omgivet af kant, Udgivelse af små skadelige gasser.
3, brug af ark: MDF, spånplade, massivt træ og så videre.
4, produktionsprocessen: kombinationen af ​​kunstige og mekaniske, store elektroniske åbne sås, automatisk kant banding maskine brug, således at en betydelig stigning i produktionskapacitet, sparer arbejdstid, en enkelt vare omkostningerne væsentligt reduceret.
5, miljømæssige ydeevne: Med den færdige medicinsk møbel er forskellig fra den første, de fleste af de brugerdefinerede medicinsk møbel på brugen af ​​pladen lavet en firekant kant behandling, så den rolle i miljøbeskyttelse er at maksimere reduktionen af ​​formaldehyd og anden skadelig gasenhedstid Mængden af ​​frigivelsen; For det andet er det nuværende marked, den første linje tilpasning af Medical Furniture mærker, der anvendes på markedet, nogle af de almindelige mærker og internationale mærker af plader, i tilfælde af problemer, aktiv kontrol.
6, produkt og dekoration af koordinationen: Orse custom Medical Furniture anbefalet forbruger første design Medical Furniture, og derefter gøre det overordnede design, således at hjemmebesøg design at henvise til Medical Furniture programmet til at gøre hjem forbedring design.
7, personlig: Dette er den bedste brugerdefinerede medicinsk møbel på området, brugerdefinerede medicinsk møbel skal vises, er at imødekomme kundernes behov mere individuelle varer.
Hospital operation room Medicinsk møbel vedligeholdelse, for at sikre kvaliteten af ​​rensningsprocessen på hospitalets operationsrum spiller også en afgørende rolle. Data viser, at et personale i hospitalsrummet pludselig er besvimet. Undersøgelsen på den ene side er den nye vindvarmer før effektiv filtrering. Rørledningen på de relevante dele er blevet blokeret alvorligt, fordi der ikke er vedligeholdelse, så der ikke indåndes frisk luft , plus air conditioning kasse En del af fanen ud af bandet, det totale luftvolumen og små, hvilket resulterer i relativt rent værelse rent, svage mennesker i det langsigtede hypoxi rum vil virke besvimede.
Et andet eksempel, medicinsk møbel et hospital rent driftsrum pludselig fundet en pludselig stigning i bakterier, kan kun stoppe operationen for at blive undersøgt. Resultaterne fundet et punkt over filteret har et synligt øjenhuller. Teknikeren troede på, at smuthullet allerede havde eksisteret. Problemet er normalt, at filteret ikke kontrollerede lækagesystemet. Hvis du ofte åbner åbningskontrollen, er dette problem ikke svært at finde, kører de fælles problemer og løsninger. Gennem ovenstående diskussion ser vi, design, konstruktion og vedligeholdelse Er at sikre, at Trinity-hospitalsrengøringsrummets kvalitet er uundværlig. Vi er kun i designet for at sikre, at de rene rumtegninger af den funktionelle rationalitet i overensstemmelse med tegningerne i nøje overensstemmelse med tegningerne for at sikre ren rumkvalitetskontrolproces i den sædvanlige renrumstekniske opmærksomhed på regelmæssig inspektion og vedligeholdelse, Medical Møbler for at sikre den overordnede kvalitetskontrol synspunkt rent værelse Kvaliteten af ​​projektet. [Negativ trykrumsopløsning] til patienter med infektionssygdomme kirurgi, bør etablere et operationsstue med negativt tryk. Metode: bør tages for at øge udstødningsventilatoren og andre effektive midler til at justere udstødningsvolumenet, så det rene driftsrum fra negativt tryk til negativt tryk. Resultater: Medicinsk Møbler I det rene område med luft negativt tryk for at styre luftstrømmen, absorbere skadelige gasser, ren indendørs luft. Konklusion: Brugen af ​​operationsrum til negativt tryk kan fundamentalt styre og løse operationsrummets luftforureningsproblemer.