Hjem > Nyheder > Indhold

Status og anvendelse af konstant temperatur og luftfugtighed test værelse i branchen

Apr 25, 2018

Med innovation inden for videnskab og teknologi og den økonomiske udvikling af det europæiske forskningsrum er der også mange producenter producerer konstant temperatur og luftfugtighed test kamre. Ifølge industrien statistikker på det miljømæssige marked, kan miljømæssige testudstyr også betragtes som en informationsalderen. Som en eksperimenterende udstyr er høj temperatur aging værelser både designet og kundeorienterede. Ideelle udstyr. På samme tid at give vores kunder med produkter af høj kvalitet er et high-end produkt på markedet, er også et fælles og mest skadelige grundlag for atmosfærisk høj temperatur test, besætter prioriteringen af miljøområdet.


En meget vigtig test verifikation projekt er miljømæssige pålidelighed kontrolprøve, som omfatter: elektriske ydeevne/pålidelighed verifikation, aldrende test og transport miljø tilpasningsevne verifikation (random tilfældige vibration test, tilfældige vibrationer test, nøgne metal drop test, osv.) , EMC verifikation (udbudssiden forstyrrelse strømspænding, elektromagnetisk forstyrrelse feltstyrke, osv), varme varmeafledning/støj verifikation, system liv simulation test tastaturet liv test, LCD spindel liv test, RoHS inspektion, osv. RoHS-testen er den EU-standard. RoHS tester bruger sin analytiske princippet om X-ray fluorescens massespektrometri til at registrere heavy metal indholdet af vores fremstillede digitale produkter, herunder tablet pc'er, og styrer heavy metal indholdet til at skade den menneskelige krop og miljøet. Inden for rækkevidde, og mange af vores standarder er højere end de nationale og internationale krav, såsom op til 42 standarder for giftige og farlige stoffer kvalitetskontrol standarder er meget højere end RoHS-standarden.


For at sikre udførelsen af produkterne og sikre kvaliteten af de produkter udviklet og produceret af firmaet, har virksomheden bestået ISO9001 quality management system, ISO14000 miljøledelsessystem og QC080000 giftige og farlige stof management system certificering. Forskellige systemer har forskellige fokuserer. For eksempel, fokuserer QC080000 giftige og farlige stof management system certificering mere på miljøbeskyttelse. Men der er kun ét formål, nemlig produkternes kvalitet og sikkerhed.