Hjem > Nyheder > Indhold

Den statslige Rådets Sikkerhedsudvalg afholdt en videokonference om sikkerhedsledelse af universitetslaboratorier

Jan 05, 2019

I går, kontoret for staten Rådets Sikkerhedsudvalg afholdt en videokonference på laboratoriet sikkerhedsstyring i gymnasier og universiteter, gennemført grundigt instruktioner part Central udvalgets og statsrådets førende kammerater, og dybt absorberes ved lære af "12·26" større uheld af Beijing Jiaotong Universitet, og yderligere fremmet eksperiment i gymnasier og universiteter. Ansvar for værelse sikkerhedsledelse er implementeret. Solen Huashan, vicedirektør for Security Council i statsrådet og vicedirektør for afdelingen for kriseberedskab, deltog i mødet og holdt en tale.

Mødet påpegede, at i de seneste år, Universitet laboratorium sikkerhed ulykker er sket fra tid til anden forårsager ulykker, påvirker folks følelse af sikkerhed og sikkerheden for lærere og studerende. Det har afsløret at sikkerhedsstyring af universitetslaboratorier i Kina ikke er implementeret, management system er ikke perfekt, og faren er farlige. Sikkerhedsstyring af artikler er ikke på plads, ulovlig drift af eksperimentelle personale, og de svage led i sikkerheden tilsynet med relevante afdelinger.

Mødet understregede, at alle gymnasier og universiteter bør styrke opbygningen af laboratoriet ansvar sikkerhedssystem, uddybe gennemførelsen af sikkerhed ledelsesansvar på de tre niveauer af skoler, sekundære afdelinger og laboratorier; forbedre og gennemføre forskellige systemer til at nå hele processen med laboratoriet sikkerhed og alle elementer. Omfattende forvaltnings- og kontrolsystemer; styrke forvaltningen af alle aspekter af indkøb, transport, opbevaring og anvendelse af farligt gods på laboratorium. styrke sikkerheden inspektionen af laboratorier, grundigt tjek de skjulte risici af forskellige links; meget opmærksomme på sikkerheden omtale og uddannelse, og løbende forbedring af sikkerheden for lærere og studerende. viden niveau.

På mødet anmodede om at alle regioner og departementer bør straks undersøge og formulere modforanstaltninger for at styrke campus sikkerhed, især sikkerhed laboratoriearbejde, implementere og foretage laboratorium sikkerhed hazard efterforskning og forvaltning, liste skjulte problemer, og listen ansvar og klart ansvar foranstaltninger. Overvåge og opfordrer skoler og universiteter til at udføre deres pligter, check efter orden, rette op i rækkefølgen, indse lukkede kredsløb management, og konstant forbedre og forbedre den langsigtede mekanisme i Universitet sikkerhedsledelse.

Qiong, vicedirektør for brand og redning Præsidiet af Ministeriet for nødsituationer anliggender, præsiderede over mødet og anmodet om brand sikkerhedsarbejde. Søn Hao, Vice undervisningsminister, arrangeret og indsat arbejde på at styrke sikkerhedsstyring af universitetslaboratorier. Lederne af relevante afdelinger og kontorer for udvikling og Reform Kommissionen, Ministeriet for videnskab og teknologi, Ministeriet for industri og informationsteknologi og Emergency Management Department deltog i mødet.

Kilde: Emergency Management Department i Folkerepublikken Kina