Hjem > Nyheder > Indhold

Rollen af ​​Lab-bordplade i eksperiment

Sep 01, 2017

Rollen af ​​Lab-bordplader i eksperiment
Vi ser ovenstående titel for at tænke på indersiden af ​​laboratoriet. Det er vigtigere, Lab-bordene, hvis ikke dette er jeg bange for, at det ikke kan kaldes en laboratoriebjælke. Så længe de mennesker, der er kommet ind på laboratoriet ved, at laboratoriet, som er et must til labbænkene. Og ligegyldigt hvad slags laboratorium, Lab-bordplader er noget, der skal være. Så laboratoriebænken i laboratoriet, som i sidste ende er hvilken rolle der spilles, så uanset hvilket laboratorium der skal have et laboratoriebord?
Hvis du vil sige, at laboratoriebænken i laboratorierollen, så skal den første være fra laboratorieklassifikationen, fordi de forskellige laboratorier, der har forskellige Lab-arbejdsplader, og disse forskellige laboratorietabeller. Den rolle, der spilles, er ikke den samme.
Først og fremmest er vores almindelige laboratorium, denne slags laboratorium i skolen, hvor størstedelen af ​​stedet, og i disse laboratorier hovedsageligt laver nogle grundlæggende små eksperimenter. Så brugen af ​​laboratorietabellen er også meget almindelig slags, er stort set en slags bord med en skuffe. Så det mest almindelige laboratoriebænk, så er det generelle at spille en ting og lægge rollen som eksperimentelt udstyr.
Og i det biokemiske laboratorium vil laboratoriebænken være særlig nogle, fordi denne type forsøg generelt vil bruge en masse reagensvæske denne slags ting. Så den generelle over laboratoriebænken vil være udstyret med teststativer og andre genstande, når eksperimentet sætter disse reagensglas og lignende. Der er nogle Lab Værktøj til højre vil være udstyret med en vask, installeret i laboratoriet, når gaderne vil være vandrør. Sådanne laboratorietabeller er også hovedsagelig i kemiske laboratorier eller fysiske laboratorier. Fordi en sådan laboratoriebænk normalt er død i dem, der ofte skal bruge laboratoriumets vand, vil et sådant design være meget bekvemt, når det eksperimentelle vand.
Central laboratoriebænk, fordi eksperimentøren kan være fri til at bevæge sig rundt, trafikområdet er stort, nemt at evakuere sikkert. Der bør være en passende sikkerhedsafstand mellem de centrale laboratorietabeller, normalt ikke mindre end 130 cm. Men hvis der er specielt udstyr (såsom gasflasker mv.) Foran de centrale Lab-bordplader, skal der være en afstand på 160 til 180 cm mellem laboratorietabellerne. Når operatøren af ​​det tilstødende centrale laboratorietablet drives på en "back-to-back" måde, kan en partitionsskærm tilføjes til midten af ​​laboratorietabellkanalen, hvis det er nødvendigt, fra et brændbart materiale for at forhindre kemikalier fra bunden . På dette tidspunkt skal afstanden mellem de centrale Lab-bordene øges på passende vis.
Hvad angår laboratoriesiderne, skal de også opfylde ovenstående krav til sikkerhedsgabet. Desuden skal laboratoriet for naturlyset ikke være parallelt med vinduets ydre vægge, eller når eksperimentelle medarbejdere vender tilbage til vinduet, laboratoriesiden af ​​bordet for at producere deres egen skygge og i ansigtet af vinduet, kan producere blændende lys.
På nuværende tidspunkt Lab Labs er hovedsageligt opdelt i stål, stål, alle tre træ, forbrugerne skal først spørge producenterne af produkt materiale, underskrevet kontrakten skal også skrive klart. Forbrugerne i materialevalg, men også i forvejen at lave lektier, eller med de kyndige venner at identificere, må ikke lytte til fabrikantens ord.
Forbrugere i valget af hardware tilbehør skal være opmærksomme på materielle og andre problemer. Fordi den brugerdefinerede laboratorietabel, hvis den dårlige kvalitet af hardware tilbehør, Lab Værkstedsplader udsat for afsporing, ikke glat, støjende og andre problemer, og god laboratoriebord glide ikke vil vibrere, glat tekstur.
Labbænkene skal være så tæt som muligt for at bevare sin integritet og bør også minimere engagementet og kan ikke forbindes på langs. Kontroller, om Lab-bordene har en skovl under ydersiden, kontroller placeringen og grænsefladen mellem vand, elektricitet, luft og kanal, kontroller om der er afvigelse fra designet og kommunikér i tide for at bestemme den endelige løsning.
Installation af Lab-bordplade Der er nogle små detaljer, der skal være opmærksomme, for eksempel at udstyrsoverfladen ikke lægger skarpe værktøjer for at undgå ridser på overfladen af ​​udstyret, lappematerialet eller leddene, der skal fyldes med tætningsmiddel, kontakt med vanddele til at gennemføre vandtætningstest, kontakt med ætsende materialer Lab Workstops til at bruge korrosionsmaterialer mv., behovet for eksperimentelle medarbejdere og Lab Workops installatører til at kombinere for at undgå unødvendig omarbejdning og materialeaffald.