Hjem > Nyheder > Indhold

Forudsætningen for at blive den førende Kina Lab System Factory og stærke leverandør

Jul 10, 2019

Med den hurtige udvikling af videnskab og teknologi har mennesker gjort store gennembrud i en række forskning. Og enhver forskning er dybest set uadskillelig fra laboratoriet, så laboratoriesystemindustrien blev til. Hvordan kan man dog blive en førende indenlandsk og internationalt anerkendt leverandør? Dette kræver en virksomhed med følgende faktorer.


1. Lav virksomhedskultur

Virksomhedskultur er forankret i hjertet af enhver medarbejder. Det er firmaets lim at forene fremad, og det er også firmaets brand. På denne måde behandler medarbejderne vores kunder og vores arbejde med en ansvarlig holdning og en ånd af entusiasme og giver brugerne en fornemmelse af tillid og gennembrud i produkter.

BOKA' s virksomhedens kernekultur

a.Speed: Hurtigt svar, svar på kunderne' behov første gang

b.Attitude: Over for enhver begivenhed med positiv, entusiastisk ånd og seriøs ansvarlig holdning

c. Styrke: Håndtering af enhver begivenhed omhyggeligt, vidunderligt og rettidigt

2. Komplet team og streng styring

Talent er kilden til vitalitet for forretningsudvikling. Et godt firma skal have et hold, der kan slå bedst.Tag vores BOKA som eksempel, vi har et dygtigt team, inklusive ledere, procesingeniører, rørledningsingeniører, udstyrsingeniører, konstruktionsingeniører, bygningsingeniører og omkostningsingeniører, så det komplette team garanterer, at vi kan arbejde sammen med kunderne. Opnå streng og tilstrækkelig teknisk kommunikation til at give brugerne designløsninger af høj kvalitet, der opfylder kravene; på samme tid kan de føre tilsyn med og administrere projektimplementering for kunder, kontrollere kvalitet, plan og omkostninger.

3.Streng produktion og leveringskapacitet

Ud over virksomhedskultur og team er en anden vigtig faktor et godt selskab' s egne produktions- og forsyningsmuligheder. Efter at have forhandlet en virksomhed med en kunde, skal virksomheden udføre de tilsvarende produktionsopgaver med den hurtigste hastighed og den mest seriøse holdning og levere varerne efter planen, så kunderne kan have en følelse af tillid.BOKA har vores egen fabrik. Efter at vi har modtaget ordren, mobiliserer vi alle de nuværende menneskelige og materielle ressourcer i størst mulig grad og går ud for at fuldføre kundens' s ordreopgave med kvalitet og mængde. Lever inden for den angivne frist og nå et samarbejde.

4.Høj kvalitet produkter

Den bedste måde for virksomheder at samarbejde med brugere er at levere produkter af høj kvalitet til kunder inden for en defineret tidsramme for at opnå en win-win situation. Hver proces og enhver produktionsproces skal være i overensstemmelse med den nationale standardcertificering, og kvalitetskontrolarbejdet skal også udføres for at imødekomme kundernes krav og opnå et langsigtet samarbejde.BOKA har arbejdet i laboratoriesystemet i næsten ti år. Det har rig erfaring med designprocesser, produktproduktion og kvalitetskontrol. De kunder, der har samarbejdet før, har god evaluering og stor anerkendelse.

Hvis du vil blive en førende indenlandsk og internationalt anerkendt leverandør af laboratoriesystemer, er dette de nødvendige faktorer.BOKA gør også store anstrengelser for at blive en kundetilfreds og førende leverandør af indenlandske laboratoriesystemer. Vi håber inderligt, at kunder, der har brug for det, kommer til at samarbejde.