Hjem > Nyheder > Indhold

Placeringen af ​​glasvinduet i dampdækslet sindrer også gasvindens hastighed

Oct 12, 2017


Alt ståltætskål i skallen er valget af metalråmaterialer eller andre materialer, bordet er lavet af rustfrit stål med anti-syre, varme, flammehæmmende personlighed. Samtidig skal hele stålstøvhætten vedtage mystisk udstødning Det er muligt at imødekomme videnskabens behov og industrialiseringsprocessen i de travle, videnskabelige eksperimenter skal reduceres, grænserne for laboratoriereparationen er blevet fejet med antallet af år. Udført i laboratoriet gennem testen ledsaget ved påvisning af skadelige stoffer som gas, damp, støv og suspenderede partikler, såsom demonstrationen, testpersonalets styrke til en nødsituation.
Alt stålrøgshætten er en alvorlig sikkerhedsudvikling i laboratoriemøblerne, der kan fokusere på støvmaskinens kedelige maskinudstyrsforstyrrelser, kemisk reaktion eller varm varme og indendørs vandret luftstrømintervention og andre årsager til skadelige stoffer undslippe. Gasdensitet og lufttæthed i forskellige størrelser, alle stålrøgskålen har mange navne, hovedformerne omfatter: den øvre udstødningsgaskop, den nedre udstødningsdæksel, op og ned i ventilationsskabet. På samme tid, en anden energibesparelse Af stålet Fume Hood.
For at kontrollere udslip af de skadelige stoffer og for at sikre, at den sædvanlige korrektion skal kontrollere vindhastigheden. Kabinets overflade vindhastighedsvalg princip er: Det er nødvendigt at gøre den skadelige gas fra kabinettet til at flygte, men også for at forhindre stål Ventilation kabinet turbulens.
Ikke kun det, den øverste del af stålet Fume Hood er også bygget med ventilationshuller, selvom glasvinduets dæksel kan tilføjes til luften for at undgå større negativt tryk. Med højden af ​​stålskrogetabellen i tråd med menneskekroppen, ikke kun let Manipulering, for ikke at nævne brugen af ​​rummet er også stor. På et bestemt niveau af fremme af sikkerheden er all-steel Fume Hood det nødvendige laboratorieudstyr. Fuld stål udstødningsskabe fuld udvidelse af alle med nano-sølv antibakteriel belægning, Effektiv styring af overfladen af ​​bakterieavl og krydsinfektion. Alt stålrørskabsstruktur er ikke den traditionelle svejsestruktur, men en støbt fra undertrykkelsen, mere flad kabinet enhed mere fleksibel, mere holdbar. Galvaniseret stålplade-skabet materiale, overfladen af ​​pulverlaken i ladning, end den almindelige plating stålplade er mere modstandsdygtig over for korrosion.
Derfor bruger vi den fulde ståltætte Hood med følgende punkter også nødt til at være opmærksom på begyndelsen af ​​testen, at Steel Fume Hood er i forretningssituationen for at udføre testoperationen; i slutningen af ​​testen skal køre mindst 5 minutter for at lukke ventilatoren og dermed fjerne den resterende gas i rørledningen. Moderne videnskabelige instrumenter, intakt all-steel dampdæksel er at sikre, at testen er normal for at holde gunstige forhold.
Placeringen af ​​glasvinduet på Fume Hood registrerer også gasvindens hastighed. For vinduet Gummihætte er han en gennemsigtig position for at isolere gasudslippet, så tågeens tæthed afskæres fra det giftige middel. Atmosfærens atmosfære påvirkes af installationen af ​​luftafledning. Under vinduet på Fume Hood glaset konsoliderer luftdæmpningsanordningen luftstrømmen ind i Fume Hood, hvilket forbedrer funktionseffektiviteten af ​​Fume Hood. (Moderne ventilationsskabe til venstre og højre ende af de samme luftdiversitetsegenskaber).
Afbøjningen er placeret i bunden af ​​dampdækslet, der styrer luftstrømmen af ​​dampdækslet. Afbøjningen er placeret i en stilling, hvor effektiviteten af ​​dampdækslet kan vælges, og brugeren kan ønske at passere tæt for at justere luftstrømmen til Denne justering overstiger ikke 5% af al luftstrøm, og justeringen af ​​afledningsanordningen, der er placeret i bunden af ​​dampdækslet, gør også den overordnede ventilation af træningsrummet helt forbedret sikkerheden af ​​støvhætten.
Med en simpel evne kan Fume Hood betragtes som et strygejern, og en blæser i gasskabets strygebræt bliver ødelagt af ventilatoren og sikker udløsning til atmosfæren for at bekæmpe disse gasarbejdere, og lærlinger kan blive værdsat. , Er det nemt at forstå Mixed Fume Hood-operationen. Som vi har afsløret, må mange af de pludselige ændringer i gassen let, svag, giftig gas afhente talentet ind i atmosfæren, for det første at have en passende lufttryk, Kaldes "gasens bevægelseshastighed i en dampdæksel mod en vis afvigelse" (vindhastighed). Det mærkes, at den rimelige vindhastighed er 0,5 m / s daglig. For at holde vindhastigheden er antallet af luft eller udstødningsrørets kapacitet påkrævet. Udstødningsrørets kapacitet måles med antallet af kubikmeter pr. Time. Vindhastigheden og udstødningsrørets kapacitet bestemmes af Fume Hood, placeringen af ​​køleskabets laboratorium og den dynamiske balance i rumgasindvirkningen.