Hjem > Nyheder > Indhold

Nødvendigheden af centraliseret konstruktion af nye laboratorieprojekter

Aug 31, 2018

Laboratoriebyggeri dækker en bred vifte af områder, herunder laboratoriefornyelse, vandforsyning og afløbssystemer, elektriske systemer, ventilationssystemer, HVAC-systemer, gasforsyningssystemer, rene vandanlæg, dyrehuse, rene laboratorier og konstante temperatur- og fugtighedslaboratorier. Og laboratoriemøbler mv. Er et komplekst systemteknik med karakteristika af stærk teknisk ekspertise, høj grad af tæt forbindelse og vanskeligheder med krydsbygning. Hovedsageligt i følgende aspekter:

8.29.jpg

1. Laboratorieindretning: Laboratorieindretning er forskellig fra almindeligt værktøj. I aspekter af design, materialevalg og -implementering skal der tages højde for vandtæt, antiskid, støvtæt, anti-korrosion, anti-statisk, anti-interferens, anti-vibrationer og andre krav. Nogle præcisionsvand, el, gas og særlige krav til brug af miljøet til design og konstruktion. Samtidig er laboratorieindretningen tæt forbundet med hvert delprojekt, og det er nødvendigt at udbrede og koordinere laboratorieets ventilation, aircondition, vandforsyning og dræning, el, brand, rent vand, ren og gasforsyning til forhindre opbygning af overbelastning. , fejlplaceret, rationelt design, konstruktion og ledelse, hvilket gør kompleks ingeniørarbejde velordnet.

2, laboratorie HVAC system: laboratorieudstødning involverer sikkerhed og komfort hos laboratoriepersonale, skal strengt kontrollere udstødningseffekten, støj og energibesparende faktorer. For at undgå krydsforurening af giftige gasser, der genereres i laboratoriet, bør retningen af laboratorieluftstrømmen strømme fra lavrisikoområdet til højrisikoområdet. Luftstrømmen skal strømme fra kontorområdet, korridorerne og andre hjælpeområder til laboratoriet for at opretholde laboratoriet. Det korrekte negative tryk sikrer, at luftstrømmen i laboratoriet ikke lækkes til korridoren. For at sikre effekten skal VAV variabel luftvolumen udstødningssystem anvendes. Samtidig er det nødvendigt at træffe effektive luftviklingsforanstaltninger og opretholde det passende negative tryk (5 ~ 10) pa i laboratoriet, og vinden kan ikke påvirke indetemperaturen. Disse er meget forskellige fra almindelige kontor VVS krav.

3, laboratorierensningssystem: Formålet med det rene laboratorium er at beskytte laboratoriepersonalets sikkerhed for at forhindre infektion med bakterier og vira for at beskytte laboratorieprøvernes sikkerhed for at forhindre forurening og for at sikre nøjagtigheden af eksperimentelle resultater. De vigtigste punkter i konstruktionen er: Fornuftig layout af processen, indretning af dressing, luftbruser og bufferrum efter behov, for at opnå en klar strøm af mennesker, logistik og spildevand, undgå krydsinfektion: dekorative materialer skal være lette at rengøre og desinficere, korrosionsbestandige, støvfri, nej Sprængning, glat og vandtæt, tværstilling for at opnå buebehandling, sømløs docking, klimaanlæg, rensningssystem, bør fremme desinfektion og sterilisering af laboratorier, indstillinger for automatisk styring og energibesparelse : ren luftkonditioneringsanlæg, sæt tyk, medium Højkvalitets luftfilter, udstødnings- og luftforsyningskæde: luftstrømmen er ordentlig, der flyder fra det rene område til det halvforurenede område og det forurenede område.

4. Laboratoriegasforsyningssystem: Selv om arbejdskraftforsyningssystemet har en lille investeringsandel, har den en væsentlig indflydelse på laboratoriets sikkerhed. Først og fremmest skal de professionelle ventilations- og eksplosionssikre foranstaltninger træffes mellem cylindrene. For det andet skal gassystemet have lækagealarm, nødsituation og stærk udstødning. For det tredje skal det udføres for at sikre gasens renhed og stabiliteten af gastrykket. Fasen er dekomprimeret og forsynet med gas, og der er indstillet faciliteter som rensning og tømning af gasbanen.

5. Laboratoriernes faglige opbygning er sammenflettet og spredt. Udsmykningen, vand og elektricitet, udstødning, vind, klimaanlæg, gasforsyning og andre majors skal være omhyggeligt designet, koordineret og omhyggeligt konstrueret for at sikre konstruktionens fremskridt og kvalitet. Desuden har laboratoriekonstantens temperatur og fugtighed, rent vand, svaghed og anden professionel deres særlige krav.

Sammenfattende er laboratoriekonstruktion anderledes end almindelige byggeprojekter, og har karakteristika for omfattende, professionalisme og systemicitet. Det skal implementeres ensartet, koordineres samlet og centraliseres for bedre at styre projektrisici fra kilden til organisatorisk ledelse. . Sikre kvaliteten, fremskridtet og risikokontrollen af projektets konstruktion samt kravene til anvendelse af videnskabelig forskning og test efter konstruktion.

BOKA Labs high-end-tilpasning er en one-stop service platform, herunder grøn forskningsbyggeri planlægning og design, laboratorieoverordnet planlægning konsultation, laboratorium intern konstruktion engineering, laboratoriemøbler produkt tilpasning, laboratorieinstrument forbrugsvarer, laboratorie drift vedligeholdelse og eksperiment. Laboratory high-end tilpassede tjenester såsom rum flytning, laboratorium online mall høring, laboratorium offline erfaring bibliotek erfaring.