Hjem > Nyheder > Indhold

Laboratoriet Transformation er ikke vilkårlige, er der flere dele til at være opmærksom

Aug 01, 2018

Laboratoriet dekoration og udstyr har remodeling i lang tid, men laboratoriet transformation er på ingen måde et temperament. Hvis transformationen ikke er godt, kan det begrænse udviklingen af laboratoriet, især i vand, elektricitet, vind, materialer, processer og processer. For særlige konstruktion og udvælgelse spørgsmål er det nødvendigt for at opfylde de relevante standarder. Lad os tage et kig på BOKA.

Laboratorium transformation er ikke tilfældige, følgende fire aspekter bør være forsigtige, Følg lære at forstå det.

8.01.jpg

Vand problem

Det vand, der anvendes i laboratoriet primært omfatter almindeligt postevand, destilleret vand, det vil sige tre dampet vand, ultrarent vand eller Ioniseret vand. Opførelsen af Sheung Shui bør følge de tre principper: sikkerhed, videnskab og anvendelse. Når du går op i vand, skal du vælge vandrør og leddene, adskillelse af vand og elektricitet, miljøet omkring vandrør, retning af vandveje, etc. efter specifikke eksperimentet. Lanceringen af laboratoriet er mere kompliceret, det skal opfylde kravene i vand standarden og de faktiske nationale forhold, og også har et fantastisk forhold til specifikke laboratorium eller laboratorium bygning miljø.

2. kredsløb problemer

Det er meget vigtigt at bruge elektricitet i laboratoriet, der er opdelt i svag El, belysning El, sikkerhed elektricitet og eksperimentelle udstyr. Da laboratoriet er mest avancerede instrumenter, er det hovedsageligt baseret på udstyr. Hvis laboratoriet magt problem ikke er løst godt, vil det medføre alvorlige katastrofer, som vil forårsage skader på instrumentet, unøjagtighed eller ustabilitet af eksperimentet, og reduceret levetid af instrumentet.

3. udstødning systemproblemer

Udstødningen af laboratoriet er primært at løse sikkerheden for ansatte og beskytte den eksperimenterende miljø. Decharge luften af laboratoriet er ikke som almindelige office luftskifte. Stien vind og den ledende gas retning har meget strenge krav. Hvis løsningen ikke er god, gas tilbage og gas decharge ikke vil forekomme, eller vind ændring effekt vil ikke nås. problem. Den specifikke luftmængde bør bestemmes efter arbejdsmiljø i laboratoriet. Den særlige karakter af laboratoriet er forskellige, og de relative luftskifte og absolut luftskifte skal opnås er også meget forskellige.

4. laboratorium materialevalg problem

Ifølge forskellige eksperimentelle egenskaber, skal forskellige materialer vælges til at tilpasse sig de særlige miljø i laboratoriet. Hvis korrosionen er også set at være sure, basiske eller økologisk. Selvfølgelig skal vi også overveje høje temperaturer og lav temperatur miljø i laboratoriet. Nogle områder af eksperimentet kan også tage konto deformation, aldring, flamme retardancy, stråling, osv af materialet.