Hjem > Nyheder > Indhold

Betydningen af Lab Safety Cabinet I Laboratory Construction

Jul 19, 2017Betydningen af Lab Safety Cabinet i laboratoriebyggeri

Brug af Lab Safety Cabinet er den største form for udledning af skadelige gasser, der genereres i eksperimentet, og beskytter forskernes sundhed, det vil sige at have en høj sikkerhed og fremragende funktionalitet, hvilket kræver, at Lab Safety Cabinet skal have følgende funktioner:

(1) frigivelsesfunktion: Den skal have midler til at fjerne skadelig gas fra indersiden af Lab Safety Cabinet ved at absorbere gasen uden for kabinettet, således at udendørslokalet udelukkes efter fortynding.

(2) ikke-refluksfunktion: Luftstrømmen, der genereres af udstødningsventilatoren inde i Lab Safety Cabinet, skal være den funktion, at der ikke er omvendt strømning ind i kammeret inde fra Lab Safety Cabinet. For at sikre gennemførelsen af denne funktion er et Lab Safety Cabinet med en blæser med en enkelt rørforbindelse den bedste måde, kan ikke bruge en enkelt rørforbindelse, og der kan også kun leveres samme rum og endda ventilator installeret i slutningen Af røret så vidt muligt (eller tag).

(3) isolationsfunktion: Lab Safety Cabinet skal adskilles af et glas uden vindue foran laboratoriet.

(4) supplerende funktion: en passage eller en alternativ anordning, der tager luft ind i luften fra Lab Safety Cabinet, når der udledes skadelige gasser.

(5) Kontroller vindhastighedsfunktionen: For at forhindre den skadelige gas at slippe ud af Lab Safety Cabinet, skal der være en vis mængde indåndingshastighed. De faktorer, der bestemmer indgangshastigheden for sikkerhedsskabet i laboratoriet, er: varmen og forholdet til antallet af ventilationstider. Den vigtigste er indholdet af eksperimentet og arten af skaden. Generelt erklæres det, at de giftige forurenende stoffer er 0,25% -0,38m / s, giftige eller farlige stoffer er 0,4-0,5 m / s, og den giftige eller lille mængde radioaktivitet er 0,5-0,6 m / s, gassen Er 0,5 m / s og partiklen er 1m / s. For at sikre vindhastigheden skal udstødningsventilatoren have det nødvendige statiske tryk, nemlig luftens friktionsmodstand gennem ventilationskanalerne. Bestem vindhastigheden skal også være opmærksom på støjproblemet, gennem luften i rørstrømmen er begrænset til 7-10 m, mere end 10 m vil producere støj, normalt laboratorium (indendørs baggrundsstøjniveau) støjgrænse er 70 dba, Øgning af rørledningslejningsområdet kan reducere vindhastigheden, reducere også støj, i betragtning af finansierings- og rørledningsspørgsmål, skal man vælge omhyggeligt rørledning og udstødningsventilator.

(6) modstandsdygtighed over for varme- og syre- og alkalikorrosion: nogle Lab Safety Cabinets er installeret med elektriske ovne. Nogle eksperimenter producerer store mængder giftige og skadelige gasser, såsom syre og alkali, som er stærkt ætsende. Bordpladen af Lab Safety Cabinet, beklædningsgenstanden, sidebordet og den valgte vandmund og gasdysen skal have anti-korrosionsfunktionen. I halvlederindustrien eller ætsende forsøg anvendes svovlsyre, salpetersyre, flussyre, såsom syre kræver også Lab Safety Cabinets. Det overordnede materiale skal være godt beskyttet mod syre og alkali. Det skal være rustfrit stål eller PVC-materialer.

Opførelsen af moderne biokemiske laboratorium er et omfattende systemprojekt. I udstyr af alle slags instrumenter og udstyr og dets støttefaciliteter på samme tid bør man ikke kun overveje strømforsyningen, vandforsyningen, dræningen, luftforsyningen og rensningsanlægget til udstødningsluft, men også til sikkerheden for personale, genstande og Omgivelser, støj, lugt, visuel komfortmiljø, udstyrets manøvredygtighed, funktionalitet og nem behandling. Derfor skal det moderne biokemi laboratorium have det bedste design og højkvalitetsudstyr til at tilfredsstille.