Hjem > Nyheder > Indhold

Betydningen og forsigtigheden af det foreløbige arbejde i laboratoriedesign

Jan 16, 2019

Laboratoriet design bør overveje alle aspekter af faktorerne, især i det tidlige design er meget vigtigt, vil denne BOKA Xiaobian lede alle til at se på betydningen af præ-laboratorie design arbejde og hvad der bør bemærkes.

LAB FURNITURE-01.16

Betydningen af præ-laboratorie design arbejde

Laboratoriet har brug for en masse energi i den tidlige designproces, da det meste af tiden tidligt anvendes i det oprindelige design og koncept, er hovedformålet at fastslå, at laboratoriedesignresultaterne opfylder de endelige krav fra ejeren, og vil ikke påvirke fremtidige normale brugsfunktioner. Hvis laboratorieudformningen ikke kan arrangere forskellige rums forskellige funktioner i en rimelig position i det tidlige stadium, vil det være meget ubelejligt ved fremtidig brug. Hvis dekorationsplanen skal justeres, er det meget urealistisk, hvis det er for laboratoriet. Når du designer designen, skal du sørge for at finde et professionelt designfirma, så det ikke behøver at forårsage problemer senere.

Forholdsregler for præ-lab design

1. I det tidlige stadium af laboratorieudformningen skal de materialer, der skal renoveres, overvejes. Hvis materialerne er egnede og materialerne er af god kvalitet, vil ikke kun den lange brugstid, men også omkostningerne ved eftervedligeholdelse blive forsinket, og forsøgsprocessen vil ikke blive forsinket. .

2, nu mange designfirmaer for at give kunderne et tilfredsstillende design, vil der være nogle professionelle råd, så længe kunden ikke vil blive flov overhovedet i denne henseende, så er den indledende tid i laboratoriet design meget, så brug for at finde et professionelt designfirma for at hjælpe med at færdiggøre designet.

Det er meget vigtigt for fagfolk og kunder at kommunikere under laboratoriedesignprocessen. Kun dybdegående kommunikation kan forstå kundernes behov og opnå tilfredsstillende resultater.

BOKA Labs high-end tilpassede one-stop service platform er en high-end tilpasset one-stop service platform, der integrerer laboratorie ressource integration og ressourceallokering. Det er omfattende for medicinsk og sundhedsmæssig miljøkvalitet, videnskabelig forskning, videnskabelig forskning, offentlig sikkerhed kriminel efterforskning, biofarmaceutik, livsvidenskab og teknologi, tripartitestestning, landbrug, skovbrug, dyrehold og fiskeri, petrokemisk, mad og tobak, mad og lægemiddelkvalitetskontrol og andre autoritative videnskabelige forskningsinstitutioner giver de mest omkostningseffektive laboratorieprodukter og kvalitetsudbydere, herunder planlægning og design af grønne forskningsbygninger. Laboratorie overordnet planlægning konsultation, laboratorium intern konstruktion engineering, laboratoriemøbler produkt tilpasning, laboratorieinstrument forbrugsstoffer, laboratorie drift vedligeholdelse, laboratorieflytning, laboratorium online mall høring, laboratorium offline erfaring bibliotek erfaring, etc. High-end tilpasset service.