Hjem > Nyheder > Indhold

Det første kinesiske P4-laboratorium blev officielt sat i drift i Wuhan for nylig

Apr 09, 2018

For nylig har Wuhan National Biosafety (Grade 4) Laboratory, et stort samarbejdsprojekt mellem det kinesiske videnskabsakademi og Wuhan Kommunal Folks regering, succesfuldt bestået National Health and Family Planning Commission's laboratorieaktivitetskvalifikationer og eksperimentelle aktiviteter. , fuldt kvalificeret til at udføre laboratorieaktiviteter for patogene mikroorganismer med høj patogenicitet. På dette tidspunkt blev Kinas første P4-laboratorium officielt sat i drift. Laboratoriet vil give Kina et komplet, internationalt avanceret biosikkerhedssystem. Kinesiske forskere kan studere verdens farligste patogener i deres egne laboratorier.

National Health and Family Planning Commission udstedte et kvalifikationscertifikat for laboratoriet og indvilligede i at udføre fire niveauer af patogene forsøgsaktiviteter, herunder Ebola og Nipah-virus. Dette viser, at Kinas første niveau fire biosikkerhedslaboratorium blev officielt etableret og kan investeres. Væsentlig anvendelse. Efter færdiggørelsen bliver Wuhan P4-laboratoriet en af de vigtige forbindelser i opbygningen af Kinas folkesundhedssystem, og det bliver også en uundværlig teknologiplatform til forebyggelse og bekæmpelse af infektionssygdomme i ind-og udland.

De tre hovedfunktioner i Wuhan P4 laboratoriet er at blive forsknings- og udviklingscenter for forebyggelse og bekæmpelse af infektionssygdomme i Kina, samt indsamlingscentret for svære patogener og referencelaboratoriet for FN-sårede smitsomme sygdomme, som en vigtig regional node i Kinas biosikkerhed laboratorie platform system. , spille en central rolle i det nationale folkesundhedssvarssystem og det biologiske forsvarssystem og støtte rollen som biosikkerhedsplatform. Laboratoriet har etableret et team af faciliteter og udstyr vedligeholdelse, bio-sikkerhed og bio-sikkerhed ledelse, og videnskabelig forskning support services. Det vil give stærk støtte til den normale drift og nødoperation af laboratorieforvaltningen og beredskabssystemet. På samme tid opretter et biosikkerhedslaboratorium på højt niveau. Gennemsigtig og åben laboratoriekultur.

På nuværende tidspunkt, Wuhan Institut for Virologi af det kinesiske videnskabsakademi er aktivt planlægning opførelsen af biosikkerhed videnskab center af det kinesiske videnskabsakademi. Det er planlagt at blive etableret af Det Kinesiske Videnskabsakademi, National Health Planning Commission og Hubei Provincial Government for fuldt ud at integrere verdensklasse højt niveau enheder inden for indenlandske biosikkerhed forskning. Biosafety cluster platform.

Det er underforstået, at det kinesiske videnskabsakademi i 2003 besluttede at påbegynde opførelsen af et fire-niveau biosikkerhedslaboratorium. Derefter har National Development and Reform Commission indarbejdet den i den nationale plan for biosikkerhed, laboratoriesystem, og er blevet en stor videnskabelig ingeniør enhed investeret og bygget af National Development and Reform Commission. Ved udgangen af 2012 gennemførte projektet udvælgelse og indkøb af anlægsarbejder og nøglefaciliteter og udstyr til laboratoriet. I december 2014 afsluttede laboratoriet installation og renovering af mekanisk og elektrisk udstyr. I august 2017 var Wuhan P4 Laboratory, godkendt af National Health and Family Planning Commission, kvalificeret til at udføre eksperimentelle aktiviteter for patogene mikroorganismer med høj patogenicitet. Det kan involvere dyrkning af Ebola og andre vira og drift af inficerede materialer uden kultur; 2017 I oktober afholdt Wuhan Institut for Virologi, Det Kinesiske Videnskabsakademi den Internationale Træningskursus for Biosikkerhedslaboratorieforvaltning og Eksperimentelle Teknikker. Navnet på Wuhan-virusforskningsinstituttet ringede til De Forenede Nationer ... Dette betyder, at Kinas nationale sikkerhed er et andet "fregat", der officielt sejlede i udlandet.