Hjem > Nyheder > Indhold

Forskellen mellem rustfrit stål og kobber vandhane

May 11, 2018

På nuværende tidspunkt er de knapper, der anvendes i laboratoriemøblerne på markedet, hovedsageligt fremstillet af rustfrit stål og kobber. Hvad er forskellen mellem de to? Den første, om den indeholder bly Det rustfrie stål er blyfri, syrefast, alkali-resistent, ikke-ætsende, frigiver ikke skadelige stoffer og forurener ikke din vandhanekilde. Det er godt for menneskers sundhed, hygiejne og miljøbeskyttelse. Kobber indeholder bly, og det vil indeholde bly og vækst rust i varierende grad, forurener din vandhaner kilde.

  For det andet, om at ruste 
Rustfrit stål vandhaner overfladen behøver ikke at blive galvaniseret, skal kun polere sin rustfrit stål farve udseende, vil altid opretholde den sølvfarvede hvide glans, vil aldrig rust. Hårdheden og sejheden i rustfrit stål er mere end 2 gange højere end for kobber. Det er aldrig lang rust, korroderer aldrig og deformerer aldrig. Den bedste behandlingsmetode for kobberoverflader er at afskrække pletteringen: nikkel og forkromning. Det elektroplaterede lag, afhængigt af kvaliteten, er et år hurtigere, og den langsommere man mister sin overfladeglans i 3-10 år. Det endelige resultat er, at det elektroplaterede lag afskrækker og udviser kobberrosten. Dette er ikke holdbart.
Tredje, prisen
Før de kommer ind på det kinesiske marked, er kendte udenlandske mærker af kobberkraner dyre, mens rustfrie stålkraner er billige, produktkvaliteten er forholdsvis god, og modstandsdygtigheden mod stærke syrer og alkalier er også fremragende.