Hjem > Nyheder > Indhold

Definitionen og brugen af labmøbler

Jul 10, 2017

Definitionen og brugen af Lab Furniture

Lab Møbler er laboratoriebænken, herunder ventilationsskabet og andre Shanghai Branch-udstyrsvirksomheder, herunder alt stål, træ, stål, aluminium og andre typer ifølge materialeklassifikation. Mesa kan bruge bestyrelsen på 1000 si bord, weisheng og andet fysisk-kemisk plade, kan også bruge keramisk bord eller epoxy træ ester bord, for at opnå syre, alkali, slid-resistent og så videre karakteristisk.

For biologiske, farmaceutiske, belægningslaboratorier og rene værelser er grundig rengøring og desinfektion den første ting at overveje funktion, hvilket kræver, at vores Lab Furniture er let at rengøre, desinficere og længere kan holde rene egenskaber. Almindeligt stål og træmøbler kan næppe tilfredsstille denne form for renhedskrav. Greenlab udviklede en række møbler af alt rustfrit stål til at realisere kundernes drømme på grundlag af fuldt ud at overveje forskerens forskellige krav. Da branchens fortsatte udvikling Lab Møbelindustri løbende kommer ind på markedet, er det meget vigtigt at vælge, hvilket er meget vigtigt, for eksempel:

Produkt detaljer

Eksperimentel platform: platform, platform, platform, platform, platform, platform, platform, platform, platform, platform, platform osv.

Eksperimentelle bordpanel: Epoxy resin bordplade, keramisk bord bord, korrosionsbestandigt kemisk bord mesa, tusind bord;

Ventilationsskab serien: Pladetypen er gennem luftskabet, stålbrusetæppet, den nye type all-steel dampdæksel, gulvtype all-steel dampkåle;

Kabinet serie: reagensskabe, beholdere, Lab Møbler cylindre, sikkerhedsskabe, skab og skoskabe;

Reagensstativ: pladereagens, centralstål af stålglas, tysk reagens, vandtæt sok, eksperimentelt afføring;

Laboratorie professionelle vand bukser serie: vaskemaskinen, nødsprinkleren, laboratoriet specielle vandhaner, laboratoriet specielle corker serien;

Laboratorieventilationssystem: Sugekapacitet og universal sugekap;

Office partitionsserie: skrivebord, kontorstol, kontorlokal.

Ved brug af højkvalitets børstet rustfrit stål som råmateriale i Lab Furniture, er det udstyret med perfekt produktionsproces for at tilfredsstille dine høje krav til renlighed og intensitet. Den perfekte kombination af rustfrit stålplade og stålskab med 25MM bundplade og kravene til renlighed og bærende bæredygtighed.

Lab Møbler sikkerhed viden

(1) brugen af brandfarlige, eksplosive, ætsende og giftige kemikalier og elektrisk udstyr skal følges nøje i overensstemmelse med driftsprocedurerne. Brug elektrisk udstyr skal være særlig forsigtigt, brug ikke en våd hånd til at åbne kontakten til elkontakten. Brug ikke elektrisk lækageudstyr i tilfælde af elektrisk stød. El-apparatet skal afskæres, når det bruges.

(2) Der må ikke anvendes mad eller rygning i laboratoriet. Alle kemikalier er forbudt. Vask dine hænder efter forsøget.

(3) Når du bruger kromsyre lotion, stærk syre, koncentreret alkali og andre reagenser, der er stærkt ætsende, må du ikke sprøjte på huden og tøjet. I eksperimentet skal der, når der er stærk syre, giftig eller irriterende gas, væske osv. Fungere i dampdækslet. Når det opvarmes i et reagensglas, kan testrøret ikke bruges til personen. Undgå at overse beholderen, der er opvarmning.

(4) bekendt med placeringen og brugen af brandslukningsudstyr. I tilfælde af en ulykke skal Lab Furniture de tilsvarende foranstaltninger træffes straks.

Vask af glasinstrumenter

Det rene glas skal være gennemsigtigt, og indervæggen skal fugtes med vand og ikke beaded.

Generelle fartøjer såsom bæger- eller reagensflasken, koniske flaske, kan bruge vand til vask først og derefter skylles i almindelig vaskevæske, der er fremstillet med vaskepulver, husholdningsrensning, alvorlig forurening, når der skylles i varmt flydende vaskemiddel eller specielle vaskemidler, og Skyl derefter med ledningsvand, med en lille mængde deioniseret vand skylles der endelig 2 gange 3 gange.

Titrering rør, volumetrisk flaske, pipette og så videre, fordi dens kapacitet er nøjagtig, form er speciel, bør ikke bruge børste mekanisk til at tørre indvendige væggen. Det bruges normalt til at suge indersiden med speciel lotion og derefter skylle det med ledningsvand og deioniseret vand.

Særligt rengøringsmiddel har saltsyreopløsning, kromsyre-lotion og så videre. Kromsyre lotion er yderst ætsende, stærkt oxideret og stærkt sur, og skal bruges omhyggeligt. Derudover bruges saltsyre-ethanolopløsning (1: 2) ofte til at vaske absorptionsdammen, kolorimetrisk rør og sugeslange af farvet opløsning eller organisk reagens.