Hjem > Nyheder > Indhold

Rengøringseffekten af dampdækslet opnår den bedste metode

Jul 19, 2017Rengøringseffekten af Fume Hood opnår den bedste metode

Sikkerhedsydelse for Fume Hood er behovet for at garantere en lille ejendom, fordi den allerede anvendes inden for Fume Hood sikker, hvis en sikkerhedsulykke til at eksperimentere og videnskabeligt personale er katastrofale skader. I mange uventede situationer resulterede resultatet af fejl i røghætten eller midlertidig sammenbrud skade eller skade på laboratoriet. Derfor er sikkerhedsudførelsen af Fume Hood et designelement, der skal overvejes.

På sikkerhedsdesign udover det regulære udskiftningsventilationsskabe indvendig rensemateriale krummer og regelmæssigt renser røret, skal udseendet og det indre design også overvejes, for at gøre Rume Hood's design mere videnskabelig og rimelig, skal man overveje elementerne Som følger: Fume Hood udstødningsanordningen skal bruge udstødningsenhed af slids type, for at sikre, at udslip af giftig gas ikke vil påvirke de videnskabelige forskere, der testes og nøjagtigt gennem udluftningsrørledningen, Fume Hood-rensende effekt.

Det nævnte ventilerede miljø er der et behov for at være opmærksom på detaljer, det er valget af Fume Hood, Fume Hood først for at opnå funktionen af ventilation, ventilationsskabet struktur design er meget kritisk, er det vigtigt at bemærke, at ikke Sæl, nogle professionelle designere med en vis viden om fysik, til at designe den kvalificerede dampdæksel.

Andet dampdæksel er også vigtigt at vælge materiale, er smagen af dampdækslet alt stål, glas og træ, træ er tydeligvis bølgemodstand bedre, men det vil også være godt, træhåndtag traditionelt dampdæksel vil bruge woodiness materiale, træ prisen Vil også være relativt dyrt, især nogle af det rene træmateriale.

Nu med udviklingen af samfundet er kravet om eksperimentudstyr mere og mere højt, produktionen af Fume Hood er også i den løbende forbedring af virksomheden. Den første af mange forhold tillader laboratoriet sædvanligvis BRUGER importen af Fume Hood, Men i disse dage med udviklingen indenlandske produktionsteknologi, indenlandske produkter og oversøiske ingen stor forskel på, på de enkelte produkter i udlandet end indenlandske produkter.

Så alle i valget af Fume Hood kan ikke blinde tro på udenlandske produkter og i henhold til laboratorierummets størrelse vælge det passende ventilationsskabe, fordi denne specifikation også er forskellig.

Fume Hood har en bred vifte af materialer, nogle er alle trækvalitative, har stålmaterialet, har alle stålkvalitative, forskellige materialer kan gælde for forskellige omgivelser. Nogle eksperimenter på møbler materiale anmodning er ikke høj, vil ikke forårsage stor forurening til møbler, skal bare vælge materialet relativt svage nogle møbler, er denne slags møbler normalt billigere i pris, men også vanskeligere at vedligeholde.

Hvis eksperimentet ofte er forurenet med kemiske reagenser, har eksperimentmøblerne i løbet af eksperimentet en særlig vægt at bære, så du bør vælge møblerne med bedre kvalitet. Generelt skal det nyligt fremstillede materiale være meget bedre end trækvaliteten, og det er ikke let forurenet. Nu mange eksperiment udstyr, møbler vil vælge materialet af alt stål, kan tilfredsstille efterspørgslen af en række eksperimenter, også lette laboratoriet til at opretholde et nyt ansigt. Ændringen af møbler materiale materiale er det uundgåelige, at industrien udvikler sig, i uafbrudt praksis forskning, møbelindustrien ændres også med hver dag. Møblerne bliver mere og mere af høj kvalitet, men folks krav bliver højere og højere. Nu er der eksperimentelle møbler lavet udelukkende af rustfrit stål, hvilket er en anden innovation. Alt eksperimentet i laboratorieudstyr, møbler, der er mest bange for at være i det lange løb, vil rustkorrosion, med rustfrit stål udstyr, møbler, kan lade laboratoriet under et relativt rent miljø i lang tid, også sikre, at alle Eksperimentelt instrument kan forbedre levetiden. Udviklingen af videnskaben har nye forandringer hver dag, har også et nyt og smukt og praktisk materialeudstilling foran verden, snart og der vil være et nyt og mere egnet materiale til at erstatte nu, så udseendet af laboratorieudskiftningen Er også meget hurtigt.