Hjem > Nyheder > Indhold

Biosikkerhedskabinet introducerer et negativt tryk på omgivelserne Designet af den positive præ

Jun 15, 2017

Biosikkerhedskabinet introducerer et negativt tryk for at omsætte designet af det positive tryk

Biologisk sikkerhedsskab Efter mere end ti års erfaring er sikkerhedskabinets design også blevet forbedret. I de ændrede A / B3 og B2-type biologiske sikkerhedsskabe har der introduceret et "negativt tryk omgivet af positivt tryk" -design, dvs. alt det biologiske sikkerhedsskabsområde (forureningsområde) er omgivet af negativt tryk for at forhindre som følge af lækage af Filteret, forseglingssvigt og andre årsager til lækage.

Brug og vedligeholdelse af biologiske sikkerhedsskabe:

1. Sikkerhedsskabe skal placeres i det primære rengøringsrum under 100.000. Betjeningen skal åbnes før UV-lampen, lys 30 min. Efter driften af alle de elementer, der er nødvendige for at komme ind i sikkerhedsskabet, for at undgå hyppige arme gennem luftgardinet for at ødelægge luftstrømmen. Og inden du flytter ind i overfladen med 75% alkohol, tørres overflade desinfektion for at fjerne forurening.

2. Åbn ventilatoren 10min, for at være ren luft og luft stabiliseret før forsøgsoperationen. Armene går langsomt ind i sikkerhedsskabet, mindst 2 minutter, så kabinettet flyder efter stabiliteten af operationen.

3. Biologisk sikkerhedsskab og artiklerne har intet at gøre med dette eksperiment. Varer skal placeres på bagsiden, for ikke at blokere luftvejen for ikke at forstyrre den normale luftstrøm.

4. Undgå krydskontaminering under drift. For at forhindre mulige udslip skal 75% alkoholholdige bomuldskugler eller små stykker gasbind, der er gennemblødt med desinfektionsmiddel, være forberedt på at undgå at dække kabinettet med sikkerhedsartikler.

5. I forsøgsoperationen kan du ikke helt åbne glasvinduet. Sørg for at operatørens ansigt over arbejdsvinduet. Betjeningen i kabinettet skal være forsigtig, beroligende for at forhindre luftens indvendige indvendige skader.

6. Biologisk sikkerhedsskab skal regelmæssigt afprøves og vedligeholdes for at sikre det normale arbejde. Arbejd, når sikkerhedsskabet er fundet unormalt arbejde, skal straks holde op med at arbejde, træffe de nødvendige foranstaltninger og underrette kvalitetschefen.

7. Efter afslutningen af inspektionen skal du lukke glasvinduet, holde blæseren kørende 10 min, mens UV-lampen åbnes, eksponering 30 min.

8. Biologisk sikkerhedsskab skal rengøres og desinficeres regelmæssigt, 75% alkohol eller 0,2% benzalkoniumbromidopløsning kan bruges til at tørre arbejdsfladen og ydersiden af kabinettet; Efter hvert inspektion skal arbejdet desinficeres fuldstændigt.

9. De emner, der anvendes i kabinettet, skal fjernes efter desinfektion af desinfektionstanken for at forhindre, at standardstammerne forlader og forurenser miljøet, hvilket medfører biologiske farer.

Anvendelsesområde: Biosikkerhedsklasse BSL 1 ~ BSL 4 prøver, der tillader prøver at have stærke flygtige giftige kemikalier, egnet til meget farlige, stærkt smitsomme, meget forurenede prøver, ukendte vira og så videre.

Med fremskridt inden for samfundsvidenskab og teknologi, virksomheden trådte i æra med mikrocomputer kontrol, biologisk sikkerhed skabet styringssystem kan bruges til at overvåge den biologiske sikkerhedskabinet af operationen værdi og rettidig påvisning af enhver fejl og misbrug, lyd og lys alarm At informere brugeren om at træffe foranstaltninger, og automatisk træffe de relevante kædesikkerhedsforanstaltninger.