Hjem > Nyheder > Indhold

Den gældende miljø af dampdækslet og dens nylige udvikling

Aug 21, 2017

Det anvendte miljø i Fume Hood og dets seneste udvikling

Som vi alle ved, laboratoriumets vigtigste faciliteter ud over den eksperimentelle platform er der ventilation. Fordi laboratoriet i det særlige miljø kræver laboratoriet skal kunne gøre eksperimentet produceret giftige og skadelige gasser udledt, vil ikke forårsage skade på menneskers sundhed. Derfor er opførelsen af ​​ventilationsanlæg særligt vigtig.

På ventilationsanlæg, den nuværende mainstream af det indenlandske laboratorium med en Fume Hood og så videre. Her er en kort introduktion til nogle af de grundlæggende forhold i dette kabinet. Denne slags skab er også kaldet Fume Hood, afgiftningskabinet. Er en uundværlig del af laboratoriedesign. For at teste befolkningens sundhed og sikkerhed skal laboratoriet have en god ventilation. For at dette kan være ventileret skal kabinetter forhindre damp, gas, partikler og nogle af de farer, der er forbundet med menneskelige sundhedsforurenende stoffer. Denne type kabinet er hovedsagelig sådan: Følgende brug af eksperimentelle sidebordsstil over bordet er følgende kabinettet. Og sådanne ventilationsskabe materialer har også særlige krav.

Materialet er hovedsageligt lavet af en række specialmaterialer som stål, stål, træ og så videre. Og direkte kontakt med testprøven. Normalt lavet af epoxyharpiksplade, fysisk og kemisk plade, keramisk plade, rustfri stålplade og andre materialer. Dette er meget mindre end den gamle stil udelukkende lavet af træ fra kabinettet for at reducere produktionsomkostningerne, indtager volumenet og dets vægt, hvilket i høj grad øger belastningskapaciteten, omkostningseffektiv adgang til en betydelig stigning.

Fume Hood monteres normalt mod væggen. De fleste ventilationsskabe bliver automatisk advaret, når udstødningsvolumenet er for lille. Når eksperimentet bruges, behøver kun at stå eller sidde foran kabinettet, kan det være i kabinettet under eksperimentbænken på forsøgsoperationen. Laboratorietype af sådanne kabinetter, hvis karakteristikaene for punkterne, så er der flere: emner pumpe kabinetter, slotted kabinetter, bypass kabinetter, vind-stil frysere, samt naturlige ventilationsskabe.

Hvis vejen i henhold til deres udstødningspunkter. Kan opdeles i så få: Den øvre udstødningstilstand, den nedre udstødningstilstand, den øvre og nedre på samme tid udstødningsstil. Ifølge vejen ind i vinden kan opdeles i fuld-stil vind-type frysere, vind-stil frysere, variabel luft volumen kabinet. Det kan ses, at ventilationsskabets stil er meget, valget skal vælges omhyggeligt, vi kan finde det rigtige skab.

Sikkerhedspræstationer for Fume Hood, er det mest nødvendige for at beskytte ejendommen, fordi den oprindeligt blev brugt i sikkerhedsfeltet af Fume Hood, hvis det er en sikkerhedshændelse, så er det skadelige eksperimentelle og videnskabelige personale uhensigtsmæssigt. I mange ulykker skyldes det, at Fume Hood-fejlen eller midlertidig sammenbrud førte til laboratoriet blev beskadiget eller forårsaget skade på situationen. Derfor er sikkerhedsudførelsen af ​​Fume Hood det designelement, der skal overvejes.

I sikkerhedspræstationsdesignet skal ud over at regelmæssigt udskifte renseren inden i røggrænsen og regelmæssigt rense rørledningen i sedimentet, også formen og det indre design skal overvejes for at gøre Rume Hood mere designeret videnskabeligt og rimeligt , skal overvejes Til elementerne i følgende punkter: Udstødningsanordningen til udstødningsskabe skal bruge udstødningsanordningen af ​​slidsetype for at sikre, at udledning af giftige gasser ikke vil påvirke det igangværende videnskabelige personale og nøjagtige ventilations- og rensekanaler, således at Rørevægt Renseevnen er den bedste.

Sagde ventilationsmiljøet i virkeligheden er der behov for at være opmærksom på detaljerne, det vil sige valget af Fume Hood, det første ventilationsskabe for at opnå ventilationsfunktion, så er konstruktionen af ​​Fume Hood-designet meget kritisk, vi skal betale opmærksomhed ikke for forseglet, og nogle professionelle designere gennem beregning af nogle fysiske kendskab, for at kunne designe en kvalificeret dampdæksel.

For det andet er valget af Fume Hood også meget vigtigt, den nuværende stil på hele kabinettet, glas og træ, naturligvis træ fugt modstand er bedre, og træet føler vil være ret godt, vil den traditionelle Fume Hood bruge træ materialer, træ Den relative pris vil være dyrere, især nogle rene træmaterialer.

Nu med udviklingen af ​​samfundet er kravene til det eksperimentelle udstyr også ved at blive højere og højere, produktionen af ​​Fume Hood-forretningen forbedres også konstant, de første mange betingelser gør det muligt for laboratoriet normalt at bruge importeret Fume Hood, men for nylig med den indenlandske produktion Fremskridt i processen, de indenlandske produkter og udenlandske ikke meget forskel i individuelle produkter på udenlandske produkter, selv som indenlandske.

Så vi vælger, når Fume Hood ikke blindt kan tro på, at udenlandske produkter, der skal baseres på laboratoriestørrelsen for at vælge den passende Fume Hood, fordi specifikationerne for denne ting ikke er ens.