Hjem > Nyheder > Indhold

Testbænkmateriale er godt stål eller godt stål

Jun 05, 2018

På nuværende tidspunkt anvendes testbænke almindeligvis i stål og stål.

At sige at materialets kvalitet er god eller dårlig, vi kan ikke fortælle om det er godt eller dårligt. Vi har et lang levetid. Du skal blot give dig et resumé af dets forskellige funktioner.

1, materiale og struktur

Stål træbænk:


Grundlæggende er stålrammen kombineret med et træskabe. Støtten fra forsøgstabellen er lavet af epoxyharpiks efter syrevask og fosfatbehandling. Kassen er generelt lavet af melaminfiberplade.

Stålbenk:


Alt er koldvalset stålpladebøjning, sprøjtning, montering. Blandt dem er kabinettet generelt lavet af koldvalsede stålplader, der er surt vasket og fosfatiseret og derefter sprøjtet med epoxyharpiks. De er ofte opdelt i gulvstående strukturer og hængende boksstrukturer og aktivitetsboksstrukturer.

På grund af forskellige kunder kan det være forskelligt for den specifikke brug af forsøgsplattformen, der skal udvælges alt efter brugen af materialer, såsom fysiske eksperimenter og kemiske eksperimenter. De specifikke krav i prøvebænkematerialet er forskellige.

2, prisen

Den eksperimentelle bænk i stålværket og den eksperimentelle bænk i hele stål besidder en vis prisfordel, og den generelle stålbænkebænke er lavere end ståltestbænken.


3, egenskaber

For at lette rengøringen har kabinettet og gulvet i stålbjælkebænken altid et vist mellemrum, så det ikke kommer i direkte kontakt med jorden. Karakteristikken ved stålprøvebenken afspejles hovedsageligt i atmosfærens udseende og smukke udseende. Ud over den bærende ydeevne af all-steel testbænken er det også forholdsvis godt.

Nøgleindholdet overføres fra Shaanxi Hongshuo Lab. Hvis du er i tvivl, kan du gå der og se på det, og hjælpe dig med at komme derhen.