Hjem > Nyheder > Indhold

Prøvebænke- og dampdækselvalgsovervejelser

May 08, 2018

Testbænk og røgudtag og forholdsregler

Dernæst vil jeg tale om udvælgelsen af eksperimentelle bænke og dampkåle.

Ved opbygningen af laboratoriet bør udvælgelsen af røget og monteringspositionen på røgglasset baseres på forsøgets indhold for at vælge type, materiale, form osv. Af røgen, hvilket normalt betragtes som . Følgende indhold:

Brugte stoffer: Ved anvendelse af organiske stoffer eller andre specielle reagenser til forsøg skal der tages højde for at kontrollere vindhastigheden. Varmekilde: Ved brug af en enhed med en varmekilde skal der tages hensyn til den mængde varme, der kræves for at sprede varme, når varmen overstiger 2.000 kcal / time for at bestemme ventilatorens effekt.

Når der f.eks. Er forsøg med radioaktive stoffer eller perchlorinsyre, skal der anvendes en dedikeret dampkåbe, og indløbsvindens hastighed skal indstilles til mere end 0,5 m / s.

Ved brug af stort udstyr til forsøg: Overvej den effektive størrelse af interiøret og efterlad det nødvendige rum til udstødning.

Materiale: Ved brug af specielle syrelamper til laboratoriet skal man overveje, at støvbeholderens materiale, såsom halvlederindustrien, korrosionsindustrien osv. Skal være fremstillet af korrosionsbestandige materialer.

Dimensioner: Ifølge indholdet af eksperimentet, vælg dets eksterne dimensioner, volumenet er for stort til at forårsage affald, for lille til at påvirke brugen.

Miljøbeskyttelse: Hvis det er nødvendigt at sikre, at de udledte skadelige gasser er lavere end de nationale miljøbeskyttelseskrav, skal de tilsvarende renseanordninger installeres, hvis de overstiger de nationale hygiejnestandarder.

Spar energi: Prøv at spare energi så meget som muligt. Brug luftblæste gaskomponenter eller vælg emhætter med luftmængderegulering i rum med varme eller klimaanlæg. Ved valg af ventilator er det også nødvendigt at bestemme dens effekt efter behov. Det er ikke hensigtsmæssigt at øge udstødningsvolumenet og trykket blindt, og strømforbruget til omformeren eller variabel luftfartsventilator kan reduceres.

I damppladeens monteringsposition må man undgå at vende vejene og folket gennem hyppige steder, undgå at blokere vinduerne og steder, hvor ventilation og belysning er ugunstige, og undgå at forhindre indgange og udgange, der påvirker åbning og lukning af dørene, og undgå modsætning og placere på hjørnet vægge.

I det moderne forskningslaboratorium er avancerede videnskabelige instrumenter, perfekt eksperimentelt udstyr og et godt eksperimentelt miljø de nødvendige forudsætninger for at forbedre videnskab og teknologi og fremme opnåelsen af videnskabelig forskning. Folkorienteret, sikring af sikkerhed og forbedring af effektiviteten er de største missioner i laboratoriebyggeri. Gashåndtaget spiller en vigtig rolle som en vigtig eksperimentel facilitet i det biokemiske laboratorium. Derfor er det nødvendigt at vælge omhyggeligt dækslet, som opfylder forskellige tekniske specifikationer. Funktionen og sikkerheden af dampdæksler undersøges, og hvis enhederne er rent ensidige for at reducere omkostningerne og dampdækslerne installeres, vil konsekvenserne af sådanne dampe være katastrofale og skulle tiltrække folks opmærksomhed.

Sikkerhed er den største mission, der forfølges af dampkåle. Anvendelsen af dampkåler i laboratorier er at sikre brugerens sikkerhed og forhindre forurening i det omgivende miljø.

5.08.jpg