Hjem > Nyheder > Indhold

Testbænk og aftræk Hood udvælgelse og forholdsregler

Apr 18, 2018

Næste ønsker jeg at tale om udvælgelse af eksperimentelle bænke og fume emhætter.

I opførelsen af laboratoriet baseres udvælgelse af stinkskab og installation stilling i stinkskab på indholdet af eksperiment at vælge type, materiale, form, etc. i stinkskab, der betragtes som normalt. Følgende indhold:

Lægemidler, der anvendes: når du bruger organics eller andre særlige reagenser til eksperimenter, fuld bør overvejes at kontrollere vindhastigheden. Varmekilde: Når du bruger en enhed med en varmekilde, mængden varme som kræves for at fjerne varme bør tages i betragtning når varmen overstiger 2.000 kcal/Time for at bestemme styrken af ventilator.

Når der er eksperimenter med radioaktive stoffer eller perchlorsyre, for eksempel, en dedikeret stinkskab skal bruges, og inlet vindhastigheden skal indstilles til mere end 0,5 m/s.

Når du bruger store udstyr for eksperimenter: overveje den effektive størrelse af interiøret og forlade den nødvendige plads til udstødning.

Materiale: Når du bruger særlige syre laboratorium fume emhætter, overveje materiale i stinkskab, såsom halvlederindustrien, korrosion industri, etc. skal være fremstillet af korrosionsbestandigt materiale.

Dimensioner: Ifølge indholdet af eksperimentet, skal du vælge dets ydre dimensioner, lydstyrken er for store til at forårsage affald, for små til at påvirke brugen.

Miljøbeskyttelse: Hvis det er nødvendigt at sikre, at de udledte skadelige gasser er lavere end de nationale miljøbeskyttelseskrav, den tilsvarende rensning enhed skal være installeret, hvis den overstiger de nationale hygiejnestandarder.

Spar energi: overveje at gemme energi så meget som muligt. Bruge air-blæst fume emhætter eller Vælg fume emhætter med air volume control i værelser med opvarmning eller aircondition. Når du vælger en ventilator, er det også nødvendigt at bestemme dens magt efter behov. Det er ikke hensigtsmæssigt at blindt øge rumfang af udstødningsgas og pres, og strømforbruget på inverteren eller variabel hastighed fan kan reduceres.

I positionen installation af stinkskab undgå veje og mennesker gennem hyppige websteder, undgå blokerer windows og steder, der er ugunstige for ventilation og belysning, og undgå blokering indgange til og udgange, der påvirker åbning og lukning af dørene, og undgå modsatrettede og markedsføring på hjørnet vægge.

I den moderne forskningslaboratorium, avancerede videnskabelige instrumenter, er perfekt eksperimentelle udstyr og en god eksperimenterende miljø de nødvendige betingelser for at forbedre niveauet for videnskab og teknologi og fremme opfyldelsen af videnskabelige forskning. Folk-orienterede, at sikre sikkerhed og øget effektivitet er de største missioner af laboratoriet konstruktion. Stinkskab spiller en vigtig rolle som en vigtig eksperimentelle facilitet i den biokemiske laboratorium. Det er derfor nødvendigt at omhyggeligt vælge stinkskab, der opfylder forskellige tekniske specifikationer. Funktion og sikkerhed af fume emhætter er blevet kontrolleret, og hvis enhederne er rent ensidig at reducere omkostningerne og fume emhætter er installeret, konsekvenserne af sådanne dampe vil være katastrofale og bør tiltrække folks opmærksomhed.

Sikkerhed er den største mission forfølges af fume emhætter. Brugen af fume emhætter af laboratorier er at sikre sikkerheden for brugere og forebygge forurening på det omgivende miljø.