Hjem > Nyheder > Indhold

Ti fejlfindingsmetoder, der almindeligvis anvendes i labopbevaringskabinet

Jul 10, 2017

Ti fejlfindingsmetoder, der almindeligvis anvendes i Lab Storage Cabinet

Opbevaringsskab i laboratoriet vil ofte støde på en uventet situation. Disse "små problemer" kan medføre stor ulejlighed for at eksperimentere, som f.eks. Cementeringskorken ikke kan åbne, det er vanskeligt at fjerne instrument på snavs som "væskeemulsificering forekommer, Osv. Hvis der findes passende metoder eller teknikker til at håndtere det, vil disse problemer blive løst.

1. Åbn den klæbende glasmalende mund

Når glasinstrumentets slibende del ikke kan åbnes på grund af vedhæftningen, kan følgende fremgangsmåder vedtages for at håndtere det.

(1) Lab-opbevaringsskabet banker på siden af jorden ved at trykke på træarbejdet, hvilket får det til gradvist at løsne og løsne sig fra vibrationen. Til cementering af reagensflasker, separeringstragtslibningsprop og så videre kan være instrumentet til stikket og flaskekortet på kanter og hjørner af prøvebænken eller stedet, genoptage træet sammen med instrumentaksen i retningen 70 ° Vinkel forsigtigt Slå, intermitterende roterende instrument på samme tid, så gentagne gange i flere gange, som regel kan du åbne slibning af cement var ikke alvorlig.

(2) Lab Storage Cabinet opvarmer noget af den klæbende jord, det er ubelejligt at banke eller banke og kan opvarmes til det ydre lag af cementdelen, så det opvarmes og udvides og adskilles fra det indre lag. Brug varm våd klud til at påføre "varm komprimering" på cementeringsstedet ved hjælp af hårtørrer eller flydende flamme til at bage slibemunden og så videre.

(3) infiltrerer nogle af slibningshullerne på grund af erosionen af medicinen, eller det komplekse værdifulde instrument, der ikke er egnet til aftapning og opvarmning, kan åbnes med vand eller fortyndet saltsyre i flere timer. Som presserende behovsinstrumenter kan også penetrering stærkt organisk opløsningsmiddel såsom benzen, ethylacetat, petroleumsether og dioctylbumbiesyreestersulfonat dråbe til jorden for mellemrummet mellem munden, hvilket gør penetrering af infiltrering til cementering af dele, Og væk fra hinanden.

2. Åbn fastgørelsesskruenhætten

Når skruehætten ikke kan tændes, bruger Lab Storage Cabinet en hårtørrer eller en lille flamme til at bage hætten omkring den, så den opvarmes, og derefter bruges til at dække flaskehætten og tvinge den til at vende sig væk.

Hvis flasken ikke skal være forsynet med opvarmning eller brændbare stoffer, foretrækkes et stivt reb, den ene ende, der er bundet til en fast genstand (f.eks. Dørhåndtag), sæt tøjet i låget med uret rundt om en cirkel, og stram derefter repet på den anden Side af hånden, der holder flasken kraftigt fremad, kan flaskehætten åbnes.

Fjern klæbemiddeltermometeret

Når termometeret eller glasrøret med gummiprop eller slangebinding er vanskeligt at fjerne, skal du bruge en lille skruetrækker eller indsætte spidsen af knivfiltermometeret (eller glasrøret) og gummiproppen (eller slangen) for at danne spalten, slip en Få dråber vand igen, så drift og ekspansion omkring termometeret (eller røret) på samme tid vil snart blive fjernet. Også tilgængelig, der passer ind i en termometerborer (eller rør), dyppes ind på et lille glycerin eller vand fra slutningen af det indstillede termometer, Lab Storage Cabinet forsigtigt tryk, rotation og fremdrivning, hvornår du skal slukke igen dyppet i smøremiddel, Fortsæt med at spinde, efter gentagelse flere gange, kan du fjerne termometeret (eller glasrøret).

Fjern særligt snavs fra instrumentet

Ved tilbagestrømning eller koncentreret opløsning har ofte krystallisationsudfældningen af kolbevæggen på toppen af væskeniveauet, Lab Storage Cabinet og adhesion stærk, ikke kun kan fortsætte med at deltage i reaktionen, nogle gange på grund af dårlig termisk stabilitet og nedbrydning Af gradvis ændring farve. I dette tilfælde kan kolben forsigtigt rystes til den indvendige opløsning for at opløse krystallen. Hvis enheden er begrænset, kan den ikke ryste kolben, den kolde, våde klud kan påføres den øverste del af kolben, og krystalliseringen af opløsningsmiddelkondensationen vil blive opløst.

Ryd det spildte kviksølv op

Kviksølv manometer og kviksølv termometer er almindeligt anvendt i Lab Storage Cabinet. Der er en "kviksølvudslip", hvis operationen er ukorrekt eller termometeret er brudt. Kviksølvdamp er meget skadelig for menneskekroppen, det skal være rettidig og grundigt renset for kviksølv, og lad det ikke gå tabt. Rengøringsmetoden er mere, kan afhænge af forskellige situationer, vælger at bruge.