Hjem > Nyheder > Indhold

Taler om design ideer af hospital laboratorium

Dec 17, 2018

Med forbedring af medicinsk kvalitet og niveau i Kina er et stort antal avancerede og sofistikerede instrumenter og udstyr blevet anvendt i vid udstrækning i kliniske laboratorier. For at kunne tilpasse sig udviklingen af den nye situation er der flere kliniske klinikker, der skal behandles bedre. Laboratoriet vil blive genopbygget eller nybygget, og der vil blive gjort en indsats for at rationalisere rummet og standardisere ledelsen, og i størst mulig grad realisere de nye design ideer og nye ideer.

Hospitalet laboratoriet er et sted med strenge miljøkrav. Derfor skal det udføres i overensstemmelse med nationale standarder og konceptkoncepter i sygehuslaboratoriet. Lad os se på dette design til hospitalet. Ideer.

LAB FURNITURE 9.18

Miljøvalg

For at lette leveringen af prøver til patienter og kliniske afdelinger, vælges det nye laboratorium generelt på anden eller tredje etage af bygningen. Nedenunder er beredskabsafdelingen og bopælen. Det er meget rimeligt og praktisk til alle former for nødprøvninger og daglige tests i midten og senklassen.

Interiørlayout

For at lette arbejdet og vedligeholdelse af instrumentet er det i det store laboratorium vedtaget at indføre store og vigtigste instrumenter i midten af huset for at lette varmeafledning, fejlreparation og rengøring under instrumentets drift. Prøvebehandling, distribution, prøveindlæsning og nogle små eksperimenter, der ikke kræver drift på maskinen, udføres på vægbeklædningsbænken, hvilket også er meget bekvemt for personaleflow og prøvetransport. BOKA er producent af laboratoriemøbler, såsom produktionsbænke, dampkoger, PP-emhætter, medicinskabe osv. Det opsummerer forskellige lektioner og lektioner, der trækker på avanceret teknologi i ind-og udland og bygger den mest omkostningseffektive i industrien i forhold til kundernes faktiske situation. Planlægning design og udsmykning, laboratorieventilationssystem overordnet planlægning, laboratorieopgradering vedligeholdelse, sterilt laboratorium, laboratorie rensning, rene projekter, selskabet i "kvalitetsorienteret, integritet ledelse, kontinuerlig innovation" princip for at skabe trygge og komfortable kunder Laboratorie miljølaboratorium grundlægger.

Værelsesfordeling

Moderne kontrolinstrumenter og udstyr udvikler sig i retning af store og automatiske samlebånd. Mange hospitaler har truffet foranstaltninger til at etablere storskala laboratorier, og de biokemiske og immunoassay laboratorier er blevet kombineret i en.

Vandkilde design

Alle laboratorier har installeret rene pools (uafhængige dedikeret dræn) og forurenede tanke (til vask og farvning), og kloakken er direkte forbundet med sygehusrensningsanlægget. Fodkontrol af vasken er ikke kun i overensstemmelse med laboratoriehygiejnekravene, men også mere holdbar, mens forureningspuljen bruges til at vaske det eksperimentelle snavs og gøre en dyb pool til sprøjteforebyggelse.

Strømforsyning design

Forsøgsinstrumentet og det ekstra elektriske udstyr er forudindstillet, og stikkontakten er monteret men er separat forbundet til belysningsstrømkilden uden gensidig interferens. Vigtigt udstyr og udstyr er udstyret med uafbrydelig strømforsyning (UPS strømforsyning) og dedikeret jordforbindelse, og overveje en række instrumenter og midlertidige strømforsyninger, der kan købes i fremtiden.

Belysning Design

Laboratorieindendørsbelysningsudstyret er hovedsageligt lysstofrør, som installeres i det polerede loft parallelt med arbejdsfladen. Glødelamperne bruges i korridoren, og forskellige belysningskilder kombineres for at skabe en behagelig og smuk visuel fornøjelse i laboratoriet for at skabe et godt arbejdsmiljø. Bakterierummet er udstyret med fire 30W UV lamper i henhold til kravene. Som en fælles desinfektionsenhed er den også semi-usynlig i loftet.

Designet af hospitalslaboratoriet er forskelligt fra det generelle arkitektoniske design. Designet er ikke kun smukt og komfortabelt, men også brandsikkert, fugttæt, anti-ætsende mv., Og det er miljømæssigt sikkert, pålideligt og holdbart. Et videnskabeligt designet laboratorium kan spille en aktiv rolle i disciplinkonstruktion, personaletræning og sygdomsdiagnose og give et sikkert og effektivt arbejdsmiljø for inspektører.