Hjem > Nyheder > Indhold

Taler om hospitalet laboratoriet Design

Mar 24, 2018

Med forbedring af medicinsk kvalitet og niveau i Kina, har et stort antal avancerede og sofistikerede instrumenter og udstyr været meget anvendt i kliniske laboratorier. For at tilpasse sig til udviklingen af den nye situation, at give bedre behandling til patienter, flere og flere sygehuse er laboratoriet vil blive genopbygget eller nybygget og bestræbelser vil blive gjort at rationalisere plads og standardisere forvaltning, og til realisere nye idéer og nye ideer i design til i størst muligt omfang.

Hospitalet laboratoriet er et sted med meget strenge miljøkrav. Derfor, i laboratoriet designproces af hospitalet, det skal foretages efter de nationale standarder og designkoncepter. Lad os se på det sammen og præsentere en ny idé til design af hospitalet laboratoriet. Det.

Miljømæssige valg

For at lette leveringen af prøver af patienter og kliniske afdelinger, er det nye laboratorium generelt valgt på anden eller tredje sal i bygningen. Skadestuen og opladning kontoret er nedenunder. Det er rimeligt og praktisk til forskellige nødhjælp og rutinemæssig test i midten til aftenskoler.

Indvendig indretning

For at lette arbejdet og instrument vedligeholdelse, anvender storstilet laboratorier store og store udstyr og udstyr i midten af huset til lette varmeafledning, fejl reparation og rengøring når apparatet er i funktion. Præparatbehandling, distribution, prøven ud, og nogle små eksperimenter, der ikke kræver hands-on operation er udført på en væg-side workbench. Dette arrangement er også meget bekvemt for strømmen af arbejdstagere og overførsel af prøver.

steel lab furniture-08.jpg

BOKAlab er en langsigtet forskning & udvikling og produktion af laboratorium møbler, fume emhætter, PP fume emhætter, medicin frysere og andre laboratorium møbelproducenter, opsummerede de forskellige oplevelser og erfaringer fra indenlandske og udenlandske avanceret teknologi, Ifølge den faktiske situation i kunders hen til skabe branchens mest omkostningseffektive, professional eksperimentere værelse samlede planlægning og design renovering, laboratorium ventilationssystem overordnet planlægning, laboratorium opgradering vedligeholdelse, aseptisk laboratorium, laboratorium rensning, ren projekt, selskabet af "kvalitet-orienterede, business integritet, fortsat innovation" princippet, for kunden til at oprette sikker og komfortabel lab miljø laboratorium grundlægger.

Room tildeling

Moderne inspektion instrumenter og udstyr, udvikler sig i retning af store, automatiserede samlebånd. Mange hospitaler har truffet foranstaltninger til at etablere store laboratorier og kombineret biokemiske og immunassay laboratorier på samme tid.

Vand kilde design

Alle laboratorier er udstyret med en ren pool (uafhængige hånd-håndvaske) og forurening tanke (til vask og farvning). Kloakkerne er direkte forbundet til hospital spildevandsbehandlingssystemet. Fodbad styres af en fodpedal, som ikke blot opfylder kravene i laboratoriet hygiejne, men også er mere holdbare. Forurening pool bruges til at vaske eksperimentelle snavs og gøre en dyb pool for splash forebyggelse.

Power design

Den eksperimentelle instrument og hjælpemotoren udstyr er placeret på forhånd, og stikkontakten er samlet, men adskilt fra strømforsyningen belysning uden at forstyrre hinanden. Vigtigt udstyr og udstyr er udstyret med uafbrudt strømforsyning (UPS strømforsyning) og dedikeret grundstødning wire, og overveje tilgængeligheden af udstyr og midlertidig stikkontakter, der kan købes i fremtiden laboratorium udvikling.

Lysdesign

I laboratoriet, belysningsudstyr er hovedsagelig fluorescerende, og det er semi-invisiblely installeret i poleret loftet parallelt med tabellen arbejde; glødelampe bruges i gangen, og forskellige belysning kilder kombineres for at skabe en behagelig og æstetisk visuel nydelse i laboratoriet for at skabe et godt arbejdsmiljø. Bakterier-værelse er udstyret med fire 30W ultraviolette lamper som krævet, som en almindeligt anvendte desinfektionsmidler enhed, også delvist usynlig i loftet.

Design af hospitalets laboratory er forskellig fra den generelle bygningsdesign. Designet skal ikke kun være smukke og komfortable, men også være brandsikre, fugt-bevis, anti-korrosion, etc., og være miljømæssigt sikker, pålidelig og holdbar. Et videnskabeligt rimelig laboratorium kan spille en aktiv rolle i disciplin byggeri, personaleuddannelse og klovesygediagnosticering. Det kan også give et sikkert og effektivt arbejdsmiljø for inspektører.