Hjem > Nyheder > Indhold

Skole Laboratorie Design Layout Idéer

Jan 22, 2019

Laboratoriet er en vigtig del af skolebyggeri. Det er et sted at sikre gennemførelsen af pensum, elevernes første videnskabelige eksperiment evne, produktion test færdigheder og videnskabelige og teknologiske aktiviteter. Derfor er det af stor betydning at skabe et godt miljø for at uddanne laboratoriet. Uanset om skolen er bygget eller er ved at skabe et laboratorium, bør laboratoriemiljøet understreges. Miljølayoutet på laboratoriet skal følge følgende principper og krav:

1. Layouten skal være smuk og generøs

Et smukt og behageligt miljø er en vigtig faktor ved at tiltrække studerende og forbedre elevernes interesse for eksperimenter. Derfor bør huset, der vælges i laboratorieplanlægningen, være den bedste kvalitet. Hvis det er en ny forsøgsbygning, overvej dens udseende og interne struktur. Når du konstruerer, skal du prøve at gøre indretningen og det ydre af laboratoriet smukt.

De specifikke krav er:

1 Døre og vinduer og bænke i laboratorium og vedhæftede huse er malet

2 Indendørs og udendørs vægge skal være hvide og komplette, vægbeklædningerne skal males med mørkegrøn maling, grundkravene er cementgulv eller terrazzo gulv, alle huse skal have lofter, og lofterne skal istandsættes.

3 instrumenter og medicinskabe skal anbringes pænt og kan vises på jorden markeringer.

Hængestillingen på de 4 kabinetkort skal være ensartet, og de er alle anbragt på indersiden af kabinets dørglas øverst til venstre. Skrivekortets kort skal være pænt og smukt og skal udfyldes af lærere, der skriver mere smukt.

lab furniture 9.13

2. Det er et af de grundlæggende krav til vedligeholdelse af instrumenter og udstyr, der er til gavn for vedligeholdelse og brug af instrumenter og kemikalier.

Af denne grund skal gardiner hænge i laboratoriet og vedhæftede rum, og stoffet skal være mørkt og tykt. Betonggulvet skal males med gulvmaling for at reducere indtrængen af eksternt støv og indendørsluften, hvilket er godt til rengøring af jorden. Samtidig er hængende gardiner også nødvendige for arrangement af mørkeværelser under optiske forsøg og til beskyttelse af visse instrumenter og lægemidler i narkotika- og medicinrum. For at reducere elevernes sko til at bringe sedimentet ind i laboratoriet, skal eleverne være forpligtet til at ændre skalaerne ind i laboratoriet. Skolen skal tilføje tøfler og sætte dem i den rigtige position.

Hvert laboratorietab skal være forsynet med en "affaldskasse" og en lap. "Affaldskassen" kan laves med Coca-Cola flasker, og råmaterialerne skal være ensartede. Når du har brugt matchestifterne og andet lille affald, kan du ikke smide dem væk og sætte dem i "affaldskassen". Ryggen bruges til at rense bordet og afføringen. Efter brug er den hængt i det skjulte sted for testbordet. "Affaldskassen" kan placeres i skuffen på eksperimentbordet eller på hylden.

3. Laboratoriet skal være fuldt af videnskabelig atmosfære

I modsætning til almindelige klasseværelser er laboratoriet et sted at dyrke kvaliteten af eleverne. Derfor skal dets layout være fyldt med en stærk videnskabelig atmosfære.

De specifikke krav er:

1 Sloganet er opført på toppen af tavlen. Sloganfonten skal skæres med skumplast, med en rød reklamefarve på forsiden og et smukt håndværk. Sloganindholdet kan vælges fra følgende slogans (vedhæftet).

2 Forskere eller videnskabsfolk hænger famously på væggene på begge sider af laboratoriet. De bruger lyse rammer til at hænge dem. Et laboratorium hænger 4 til 6 rammer. Suspensionen skal være pæn og flad. Byens instrumentale audiovisuelle station har et komplet sæt portrætter af forskere.

3 Tavlen bag laboratoriet skal offentliggøres regelmæssigt, og indholdet kan indeholde videnskabelige felter, driftsprocedurer og sjove eksperimenter. Desuden er det nødvendigt at designe og opbygge et laboratorium i henhold til specifikationerne. Det ensartede og ensartede arrangement af videnskabelige faciliteter og udstyr er en vigtig forudsætning for at sikre, at laboratoriet har en stærk videnskabelig atmosfære.

4. Layoutet har også en seriøs atmosfære

Videnskaben er alvorlig. Laboratoriet er ikke et sted for eleverne at lege og spille, så der skal være visse regler og regler for at begrænse. I laboratoriet og i de vedhæftede huse skal reglerne og reglerne for den samlede udskrivning af bystationen suspenderes (6 i alt):

Studentforsøgsreglerne hænges på den ene side af tavlen foran laboratoriet;

De øvrige fem hæves i passende position i laboratorieforberedelseslokalet. Skolen uden forberedelsesrummet kan hænge over instrumentbordet eller et andet egnet sted til læsning. De seks tryksystemer er alle ophængt af glasrammer.

5. At rense miljøet omkring laboratoriet

Hvis miljøet i laboratoriet selv er meget godt, men det omgivende miljø er rodet, så bliver laboratoriet overskredet, så det er nødvendigt at rengøre indersiden og udvendig af laboratoriet, holde det rene udendørs og udendørs korridorer og de omkringliggende områder kan ikke forstyrres. Ting, men også gøre et godt stykke arbejde med grønnere og forskønnelse, lidt flere blomster og træer, mere frisk luft; laboratoriet er en del af skolens campus, det er også et "vindue" på skolen, fra dets miljø, kan afspejle en skole. Niveauet af intern konstruktion og ledelse. Derfor skal skolen ikke blot tilføje og udstyre laboratoriets faciliteter, men også være opmærksom på laboratoriets miljølayout og tilhørende bygninger. Under forudsætning af at følge ovenstående principper og krav skal vi bruge vores hjerner til at skabe vores egen karakteristika, så lærere og elever kan føle sig varme og komfortable og fulde af videnskabelig atmosfære, når de går ind i laboratoriet.