Hjem > Nyheder > Indhold

Rutinemæssig vedligeholdelse og Service regler For laboratorieudstyr

Mar 22, 2018


Rutinemæssig vedligeholdelse og vedligeholdelse af laboratorieudstyr er en vigtig del af udstyr teknologiledelse. Formålet er at forlænge levetiden af instrumenter og udstyr, opretholde dens gode ydeevne og præcision, og at forhindre den normale drift af eksperimentelle udstyr så meget som muligt. Beskyttelsesforanstaltninger er grundlag for at sikre den normale og glat fremskridt laboratorium undervisning og videnskabelig forskning. Hver kvalificeret laboratorium bør derfor angive visse regler. Følgende vil indføre rutinemæssig vedligeholdelse og service regler for laboratorieudstyr.


Artikel 1. Alle laboratorier skal etablere en streng post ansvar system. Karakteristik og krav til instrumenter og udstyr, brugt, tilsvarende vedligeholdelsesforanstaltninger formuleres og gennemføres for alvor, således at vedligeholdelse af instrumenter og udstyr kan reguleres og institutionaliseret.
For det andet, vi skal styrke de grundlæggende drift og uddannelse af eksperimentelle teknikere og studerende, gøre dem bekendt med ydeevnekarakteristika for udstyr og udstyr, master grundlæggende betjening-metoder til at undgå ulykker forårsaget af forkert operation eller fejl, især brugen af store præcisionsinstrumenter og udstyr, til at være streng system for at holde certifikater er strengt forbudt at operere store præcisionsinstrumenter uden uddannelse og ukvalificeret personale.
Artikel 3 vedligeholdelse af udstyr, reservedele eller instrumenter, der skal forsegles for en periode af tid skyldes manglende opgaver skal regelmæssigt rengøres, kontrolleret, støv-sikret, rust-sikret og fugt-bevis.


Artikel 4. Bestemmelser for vedligeholdelse af fælles instrumenter og udstyr.
Elektronisk udstyr
a. det er meget vigtigt at bruge elektronisk udstyr til at rense jævnligt, fjerne støv og periodisk energize det for at forhindre fugtskader på komponenterne.
b. regelmæssigt udføre websted afsløring og performance-test for at forstå dens tekniske status og sikre, at udstyret er altid i god stand.
c. enheder, der bruger interne genopladelige batterier til at vedligeholde deres data eller programmer bør regelmæssigt tændt.
2. laboratoriet miljømæssige conditioning udstyr
a. den anti-bilægge filter af klimaanlægget indendørs enhed og affugter skal rengøres mindst en gang hver anden måned. Udendørs enheden skal regelmæssigt vedligeholdes og rengøres for at forbedre varme varmeafledning effekt. Dette er både et behov for at øge effektiviteten, og det er også nødvendigt at forhindre overbelastning-induceret brande og skader på udstyr.
b. loft fans og fans i laboratoriet skal regelmæssigt rengøres, støves og smurt.