Hjem > Nyheder > Indhold

Reparation og vedligeholdelse af laboratoriekåber

Sep 19, 2018

Enhver medarbejder, der er involveret i vedligeholdelsesinspektioner, skal have beskyttelsesudstyr som masker, beskyttelsesmasker, sikkerhedsbriller, syre og alkali-resistente handsker osv.). I løbet af eksperimentet skal der straks fjernes faren, før der opstår en farlig situation, før vedligeholdelsen af røgskabet fortsættes. På samme tid skal udstødningssystemet til enhver tid holdes i normal drift for at beskytte medarbejdernes sikkerhed og forlænge dampdækslets levetid.

FUME HOOD 9.19.jpg

Forskellige niveauer af vedligeholdelse på forskellige tidspunkter:

Hver tredje måned skal vi bruge et neutralt rengøringsmiddel til at rengøre alle dele af kabinettet, herunder glasvinduet, indersiden og indvendig og udvendig af deflektoren; Smør glideskinnerne på døren, kablet og balancen.

Hver 6 måned: Vi anbefaler at kontrollere, om den mekaniske mekanisme er korroderet eller beskadiget; kontrollere, om fans, motorer, aksler og lejer fungerer korrekt; teste om fjernbetjeningsanordningerne (vandhaner, gasfælde) kan fungere normalt; Udstødningsrør, især forbindelsen mellem emhætten og rørledningen; om der er lækage i indersiden af emhætten, især i albuen.

Når det er unormalt i inspektionen, skal du straks udskifte de beskadigede eller defekte dele efter specifikationerne. Når der er fundet nogen kemisk væske til enhver tid, skal den rengøres grundigt med et neutralt rengøringsmiddel.

Ventilation bordplade vedligeholdelse:

Selv om den ventilerede bordplade kan modstå høje temperaturer, anbefales det ikke at være i direkte kontakt med åben ild og høje temperaturer i lang tid. Ved brug af en elektrisk ovn er det nødvendigt at tilføje asbestpude eller trekantet beslag til varmeisolering;

Selvom den ventilerede bordplade har god korrosionsbestandighed overfor forskellige kemikalier, kan det have nogle virkninger, når det udsættes for nedsænkning i lang tid. Derfor anbefales det, at hvis kemikalier falder på bordpladen, skal de fjernes så hurtigt som muligt.

Almindelig fejlfinding af stekskab:

Når ventilatorens ventilator ikke fungerer, skal du kontrollere følgende punkter:

en. Kontroller den samlede strømforsyning til trefaset strømudgang;

b. Kontroller om omformeren fungerer normalt (herunder omformerens funktionsindstilling);

c. Kontroller, om der er en trefaset strømudgang på omformeren fra omformeren;

d. Kontrollér ledningerne langs ruten for beskadigelse;

e. Kontroller, at motoren af motorens spole svarer til den angivne effekt.

Når ventilationseffektiviteten af dampdækslet er reduceret, bedes du kontrollere følgende punkter:

en. Kontroller for lækager ved hver ledning af arbejdsrøret;

b. Kontroller, om ventilatoren påvirkes af fasemodulationen eller fasetab af hovedforsyningen;

c. Kører motoren i omvendt retning?

BOKA Labs high-end-tilpasning er en one-stop service platform, herunder grøn forskningsbyggeri planlægning og design, laboratorieoverordnet planlægning konsultation, laboratorium intern konstruktion engineering, laboratoriemøbler produkt tilpasning, laboratorieinstrument forbrugsvarer, laboratorie drift vedligeholdelse og eksperiment. Laboratory high-end tilpassede tjenester såsom rum flytning, laboratorium online mall høring, laboratorium offline erfaring bibliotek erfaring.