Hjem > Nyheder > Indhold

Quick Look: Hvad bør overvejes i renovering af laboratoriet

Dec 28, 2018

At vælge den ideelle materiale og konfiguration til din lab vil have en betydelig indvirkning på dets levetid, under hensyntagen til en række vigtige faktorer. Det er ikke overraskende, at en god laboratoriepraksis designfirma vil tilbringe en masse tid omlægninger lab, især med fokus på kundens mål og rolle i laboratoriet, uanset om det er en uddannelse lab, et forskningslaboratorium, en medicinsk lab eller en produktion lab. værelse. Kommunikationen mellem laboratorium renovering og opførelse projektenhed er derfor afgørende.

Laboratoriet eftermontering design kræver en række planer til at bestemme, at laboratoriet design er bedst egnet til sit formål og for at sikre, at det opfylder sine daglige behov. Hvis du sætter de forskellige systemer i et upassende sted, vil du ende med en stor vanskelighed, at det kan tage lang tid at løse problemet. Derfor når laboratoriet skal være renoveret, skal du vælge den rigtige virksomhed til at håndtere problemet. Fra hvilke aspekter?

12.28

1, sundhed og sikkerhed

Det er meget vigtigt at være sunde og sikre. Når du overveje sundhed og sikkerhed i dit laboratorium renovering design, du kan tænke på livsfarlige kemikalier, giftige gasser, gasser, temperaturer, osv. Disse er meget vigtige, eksperimentere nøglen overvejelser om kammer fume emhætter, øjet vask point, termisk sensorer og personlige værnemidler.

2, vælge det rigtige udstyr

Specifikke retningslinjer, der er nødvendige for at følge i almindelighed laboratorium design. At vælge en billig en er absolut ikke en bedre måde.

3. planlægning og forskning

Én til én-kommunikation og interaktion med de tekniske rådgivere i laboratoriet dekoration konstruktion enhed, det er nødvendigt at gøre det rigtige arbejde for en fornuftig planlægning af laboratoriet renovering og renovering.

Disse er et par faktorer at overveje, når designe en lab. Der er næsten endeløs aspekter til at overveje med hensyn til flere aspekter, men det er ikke svært at finde den bedste løsning gennem en korrekt laboratorium transformation selskab.

BOKA mærke er blevet etableret for mere end ti år og har længe fungeret i indenlandske og internationale medicinske og sundhedspleje, miljømæssige vandkvalitet, videnskabelige forskningsinstitutioner, offentlig sikkerhed strafferetlig efterforskning, bio-lægemidler, biovidenskab og -teknologi, treparts test, landbrug, skovbrug, husdyrhold og fiskeri, petrokemiske produkter, mad og tobak, mad og medicin kvalitetsovervågning, osv. Industrien har til formål at opbygge de sikreste laboratorium i Kina, og laboratoriet design er anerkendt af kunder og markeder i forskellige brancher.