Hjem > Nyheder > Indhold

Kvalitetsstandard og godkendelsesstandard til dampdæksel

Aug 10, 2017

Kvalitetsstandard og accept standard for Fume Hood
Fume Hood bruges i laboratoriet, behovet for at udlade skadelige gasser, og processen med behovet for rengøring og spildevand i et laboratoriebrug, der er almindeligt anvendt, er følgende kriterier for godkendelse af laboratorietilslutningskabinet.
(1), laboratorieafdækningshætte, bænkoverflade uden defekter, samt eventuelle smuds eller overfladepast hudfænomener, og bør være ensartet produktfarve konsistent.
(2), skuffer, døre skal være åbne og lukkede fleksible. Gabet er generelt omkring 3-5 mm.
(3), skal en række tilbehør installeres tæt, korrekt, solid, uden afdelingen for konvergens eller løs, og ikke mindre, især hængslet må ikke løsne vippe, brugen af ​​fleksibel, fleksibel god.
(4), Laboratorium Fume Hood, testbænkfod skal være glat, ingen rystning.
(5), Laboratorium Fume Hood, testbænk omkring konturerne af alle klare, alle tætte tætte, ingen degumming fænomen, og hele kanten uden defekt skade.
(6), skal døren til laboratoriet Fume Hood starte lys, ikke stramme, og kan forblive i en hvilken som helst position inden for køreområdet.
Særlig note: I laboratoriumets stærke syre og alkali skal Fume Hood bordplader, liner, sidepaneler og valget af vand Tsui, gas Tsui og så have anti-korrosionsfunktion. I halvlederindustrien eller ætsende forsøg med anvendelse af svovlsyre, salpetersyre, flussyre og andre stærke syre lejligheder kræver også, at det samlede materiale i Fume Hood skal være antisyre, skal være lavet af rustfrit stål eller PVC materiale.
(7), i det moderne laboratorieudstyr i Fume Hood er biokemisk laboratorieudstyr er ansvarlig for en meget vigtig funktion, er vigtigt udstyr. Derfor er valget af Fume Hood et vigtigt problem i laboratoriekonstruktion, der skal gives tilstrækkelig opmærksomhed. Laboratorium alle former for skadelige gasser skal udføres udelukkende udendørs, vælger den bedste ventilator udstødningsvolumen for at sikre, at eksperimentelle personale væk fra kemiske reagenser og andre skadelige stoffer mod.
Laboratorieføler er uundværlige til laboratoriemøbler. I laboratoriet for at spille effekten af ​​ventilation og ventilation. Laboratorieudtag er den øvre og nedre struktur, toppen af ​​udstødningshullet, kan installeres ventilator.
OTC i baffel, kredsløbskontrol kontakt, stikkontakt mv. Gennem brug af hærdet glas kan flyttes op og ned eller op og ned. Til menneskelig drift.
Under bordet med den eksperimentelle side af bordet stil, over bordet, er følgende kabinettet. Bord kan installeres små kopper og vandhaner.
Materialet i laboratoriet Fume Hood er lavet af en række slags, alle former for stål, stål, alt træ, aluminium træ, stål, PVC struktur mv. Bordpladen er direkte kontakt med operatøren,, Keramik og andre materialer .
Gammeldags laboratorium Røgbetræk er lavet af træ, men moderne er for det meste lavet af epoxy-belagt stål. Fælles kabinet bredde på 1000, 1200, 1500, 1800 og 2000 mm flere specifikationer, dyb 700-900 mm, høj 1900-2400 mm. Kan bruges til 1-3 personer på samme tid. Laboratorieføler er generelt monteret på væggen.
Mellemens forside kan flyttes op og ned gennem den gennemsigtige dør (for det meste glas), åben højde er generelt 100-600 mm. Efter døren til forsøget i ansigtet er der vandrør, kloakker, kraft, vakuumpumper, gasledning og andre eksperimenter, der skal tilsluttes, med et beskyttelsesdæksel på belysningen. Luften pumpes ud af udstødningsventilatoren foran kabinettet eller gennem røret (kendt som fuld ventilation) eller ved recirkulation (som ventileret).
Det meste af laboratoriet Fume Hood i (1) udstødningen er for lille (2) foran glasdøren er for stor, når alarmen udstedes for at minde brugerens opmærksomhed. Den interne ventilatorhastighed og lysene er indstillelige.
Når du bruger eller står foran kabinettet, skal glasdøren så lavt som muligt løbe gennem døren ind i kabinettet for at udføre forsøg. Da udstødningsventilen gennem den åbne dør indadgående pumpes, vil den skadelige gas under normale omstændigheder ikke være meget overløb.
Laboratorieføler er en uundværlig del af laboratoriedesign. For at lade laboratoriepersonale ikke inhalere eller sluge giftige, patogene eller uidentificerede kemiske stoffer og organismer, skal laboratoriet være godt ventileret. For at forhindre absorption af noget af dampen, gasser og partikler (røg, sod, støv og gas), skal forurenende stoffer fjernes ved hjælp af et laboratorieapparat, hood eller lokal ventilation.